My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΜΝΤ:Εξυπηρετεί μέχρι 50 ασθενείς

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διεύθυνσης του Νοσοκομείου Κιλκίς, 3η βάρδια αιμοκάθαρσης ξεκινά από την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020, στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (Μ.Τ.Ν).

Με έμπειρο και επαρκές προσωπικό μετά από την πρόσφατη πρόσληψη ενός Επικουρικού Νεφρολόγου, η Μονάδα θα μπορεί να εξυπηρετεί εφεξής έως και 50 αιμοκαθαιρούμενους, αριθμός που είναι ο μεγαλύτερος για εξυπηρετούμενους ασθενείς από την έναρξη λειτουργίας της.

Η Μ.Τ.Ν., τα τελευταία 8 χρόνια έχει μεταφερθεί στη Νέα Πτέρυγα του Νοσοκομείου και είναι η πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια που ενεργοποιείται η 3η βάρδια. Εξυπηρετεί τους μόνιμα αιμοκαθαιρούμενους ασθενείς, καθώς και όλα τα επείγοντα περιστατικά των Νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας, ενώ λειτουργεί επίσης τακτικό εξωτερικό ιατρείο για τους ασθενείς με χρόνια νεφρική νόσο.

Σε δήλωσή του, ο διοικητής του Ιδρύματος Γιάννης Ανδρίτσος τονίζει ότι «πλέον μπορεί το Νοσοκομείο να καλύψει τις ανάγκες αιμοκάθαρσης περισσοτέρων ασθενών, μειώνοντας έτσι κατά το δυνατό την ανάγκη μετακίνησής τους σε κέντρα της Θεσσαλονίκης και βάζοντας τέλος στην ταλαιπωρία τους».

Σχολιάστε