My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Μια Σταχτοπούτα στο Λόφο του Κιλκίς

afisaΗ Καλλιτεχνική Εταιρία ¨Προσκήνιο¨ και η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζουν το πιο γνωστό παραμύθι, την  “ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ”, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς, την Τετάρτη 24 Ιούνιου και ώρα 21:00. 

Μια ξεχωριστή ιστορία, που ασχολείται με την ανθρώπινη αδικία, την εκμετάλλευση και την κακία, και πως όλα αυτά στο τέλος υπερνικούνται         από τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, την υπομονή, και την αγάπη.  Διατηρώντας την κλασική μορφή του παραμυθιού, μέσα από εφέ μακιγιάζ, φωτισμού, χορευτικών, τραγουδιών και   κοστουμιών εποχής, ο μικρός  θεατής έρχεται σε άμεση επαφή με τους ήρωες του παραμυθιού συμμετέχοντας επί σκηνής στη θεατρική δράση του έργου.

Η σκηνοθεσία – διασκευή είναι του Γιώργου Ροντίδη, η σκηνογραφία του Βάσου Καδίτη, η μουσική του Άκη Γεροντάκη, οι στίχοι του Γιώργου Ροντίδη, οι χορογραφίες της Κατερίνας Αντωνιάδου, τα κοστούμια και ο make up artist της Ελένης Δημοπούλου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Χρήστος Παπαμηνάς, Στέφανος Καλλιανίδης, Σωτηρία Σακαλάκη, Αγγελική Περγαμινού, Στέργιος Μαδέρης, Θοδωρής Γεωργίτσης, Τσολακίδου Αλεξάνδρα, Τσαχουρίδου Δέσποινα.

Κρατήσεις εισιτηρίων: 6944062928.

Σχολιάστε