My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μην ανησυχείτε γι` αστυνόμευση του νομού Κιλκίς”

Απ` τη σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια για θέματα ασφάλειας

*Διαβεβαιώσεις του αστυνομικού διευθυντή σε σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια

Ο διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, Αρ. Μανωλάς, διαβεβαιώνει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας των πολιτών για πλημμελή αστυνόμευση της περιοχής κι ότι η αναστάτωση που προκλήθηκε από την αιφνίδια μετακίνηση αστυνομικών δυνάμεων του Κιλκίς στον Έβρο, ήταν πρόσκαιρη και δεν υφίσταται πλέον.

“Με την κατάλληλη και ταχεία αναδιάταξη του αστυνομικού προσωπικού, εξασφαλίσθηκε άμεσα η άρτια αστυνόμευση όλων των επίμαχων σημείων του νομού”, είπε ο κ. Μανωλάς, παραθέτοντας τα σχετικά στοιχεία, σε ευρεία σύσκεψη με αντικείμενο τα θέματα ασφαλείας στο νομό, που συγκάλεσε ο αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Γκουντενούδης. Πρόσθεσε επίσης ότι “η αναδιάταξη θα υφίσταται διαρκείς διορθωτικές κινήσεις, αφού λαμβάνονται υπ’ όψιν οι νέες ανάγκες που θα εμφανίζονται κάθε φορά”.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης, από πλευράς Δήμου Κιλκίς ο Ευ. Μπαλάσκας, από πλευράς δήμου Παιονίας ο αντιδήμαρχος Χρ. Σιωνίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι  Π. Θωμαΐδης και Χρ. Ανθρακίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Π. Τονικίδης και ο διοικητής Ασφαλείας Αθ. Σωτηρόπουλος.

Στη σύντομη προλογική τοποθέτησή του, ο Αντιπεριφερειάρχης ανέφερε, ότι η σύσκεψη συγκλήθηκε υπό το φώς των νέων δεδομένων που ισχύουν μετά τη μετακίνηση αριθμού υπηρετούντων στο νομό αστυνομικών προς τη μεθόριο του Έβρου. Ένα γεγονός, το οποίο προκάλεσε έντονη ανησυχία στους πολίτες του νομού, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων αστυνόμευσης της περιοχής. Παράλληλα, κάλεσε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να επιδείξουν πνεύμα συνεργασίας “ώστε να διαλυθούν έγκαιρα οι φόβοι που έχουν εμφανισθεί από μια ανεύθυνη και αβάσιμη φημολογία”. Ζήτησε δε από όλους να στηρίξουν το έργο των δυνάμεων Τάξης, “παρέχοντας την αμέριστη αρωγή τους προκειμένου να ξεπερασθούν τα όποια προβλήματα προκαλούνται από τη σημερινή δύσκολη συγκυρία”.

Στη συζήτηση που ακολούθησε απ’ όλες τις πλευρές κατατέθηκαν προτάσεις για την αντιμετώπιση των νέων δεδομένων, ενώ από πλευράς των εκπροσώπων της Αστυνομίας έγινε καταγραφή όλων των προτάσεων και απόψεων που κατατέθηκαν. Παράλληλα, απευθύνθηκε δημόσια έκκληση προς όλους τους πολίτες του νομού για άμεση επαφή με τις αστυνομικές υπηρεσίες για οποιοδήποτε ζήτημα εμφανισθεί. Από την Αστυνομική Διεύθυνση θα εκδοθούν κωδικοποιημένες οδηγίες προς τους πολίτες, ώστε με την τήρηση τους να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες παραβατικών συμπεριφορών από διάφορα κακοποιά στοιχεία.

Σχολιάστε