My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Κιλκισιακός Β΄: Με φόρα από τον 1ο γύρο!

Την εντυπωσιακή πορεία του πρώτου γύρου έχει ως στόχο να συνεχίσει ο Κιλκισιακός, που το Σάββατο ρίχνεται εκ νέου στη μάχη του πρωταθλήματος αγωνιζόμενος εκτός έδρας με το Πεδινό.

KilkisiakosΧθες Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Δανδίκα προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου για πρώτη φορά για το 2017. Προσηλωμένοι στο στόχο, δουλεύουν ακατάπαυστα ούτως ώστε να έρθει ένα ακόμη τρίποντο στη πρεμιέρα του δευτέρου γύρου.

Ο Κιλκισιακός Β΄

Οι γιορτές ολοκληρώθηκαν και ο Κιλκισιακός Β΄ επανήλθε στο γήπεδο του Σταυροχωρίου πραγματοποιώντας τη πρώτη προπόνηση για το 2017.

Το μυαλό όλων είναι στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Σταθμό Μουριών για τη πρώτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου. Προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα μας που θα βρεθεί στο γήπεδο άλλες δύο φορές πριν την εν λόγω αναμέτρηση.

%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%83%ce%b1%cf%81%cf%84%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%ba%ce%b7Γυναίκες: Θωρακίζεται η εστία!

Η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού ανακοινώνει την απόκτηση της Κατερίνας Τσαρτσαράκη. Η 23χρονη τερματοφύλακας τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στον Α.Ο. Χανίων όπου έφτασε να υπερασπίζεται τα δοκάρια του μέχρι την Α΄ Εθνική.

Το Σεπτέμβριο επανήλθε στη γενέτειρά της τα Γιαννιτσά και φόρεσε την φανέλα των Ασπρόμαυρων Αμαζόνων. Η Τσαρτσαράκη ήδση έχει πραγματοποιήσει δύο προπονήσεις με τον Κιλκισιακό, ενώ αγωνίστηκε και στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις.

Ο Κιλκισιακός και με αυτή του τη κίνηση δείχνει τους στόχους που έχει θέσει και στο Γυναικείο τμήμα, δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την ομάδα!

Στο μεταξύ, στις προπονήσεις επανήλθε η Γυναικεία Ομάδα το απόγευμα της Τρίτης, μπαίνοντας στη τελική ευθεία για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας για τη τέταρτη…στροφή του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο ευχήθηκε καλή χρονιά στα κορίτσια που στη συνέχεια πάτησαν γήπεδο, υπό τις οδηγίες του προπονητή Νίκου Κωτάκη.

Σχολιάστε