My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2022

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σταθερή κατάσταση στο νομό μας -

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

Υπό κατάληψη σχολεία του Κιλκίς -

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

Δωρεάν τεστ σε οικισμούς -

Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, 2022

Υπεύθυνος Υγείας στο ΚΙΝΑΛ -

Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου, 2022

Υπογειοποίηση ρεύματος σε Κιλκίς -

Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου, 2022

Εκχιονιστικά της ΠΕ στο Πάϊκο -

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου, 2022

Ιός: Σταθερά σε υψηλά επίπεδα -

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου, 2022

Ξέμειναν από υλικό τα σχολεία -

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου, 2022

Με Φραγγίδη στη Φλώρινα το ΚΙΝΑΛ

Στη σεισμόπληκτη Φλώρινα βρέθηκε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα από τον πρόσφατο σεισμό.

Σε διαδοχικές συναντήσεις με το δήμαρχο και τον αντιπεριφερειάρχη υπήρξε πλήρης και αναλυτική ενημέρωση για την κινητοποίηση των τοπικών αρχών με την εκδήλωση του σεισμού και για την πορεία των αυτοψιών που συνεχίζονται, τόσο στις δημόσιες υποδομές όσο και στα 800 κτήρια που έχουν δηλωθεί.

Από την πλευρά του κλιμακίου τονίστηκε ότι μοναδικός σκοπός της επίσκεψης είναι η έγκυρη ενημέρωση και η έμπρακτη συμπαράσταση στη σεισμόπληκτη Φλώρινα. “Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι πρέπει να υιοθετηθεί ένα ρεαλιστικό και ευέλικτο σχήμα με πλήρη χρηματοδότηση έτσι ώστε να υπάρξει άμεση αποκατάσταση των ζημιών σε κτήρια και οικοσκευές δεδομένων και των δύσκολων συνθηκών από τις καιρικές συνθήκες”, τονίζει.

Το κλιμάκιο παράλληλα επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Φλώρινας και το Κέντρο κοινωνικής πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας.

Στο Νοσοκομείο ο διοικητής και ο πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής ενημέρωσαν τον τομεάρχη Υγείας Γιώργο Φραγγίδη για τις ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό.

Στο Κέντρο η Διοίκηση του ιδρύματος ενημέρωσε το κλιμάκιο για τις ζημιές από το σεισμό και για τις προοπτικές του κέντρου που αποτελεί πρωτοποριακή προνοιακή δομή και πρέπει να στηριχθεί από όλους.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγίδης και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος Πάρις Κουκουλόπουλος. Επίσης συμμετείχαν το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Χρήστος Ναούμ και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Φλώρινας Μιχαήλ Τσιώκας (αναπληρωτής Γραμματέας), Νίκος Αρβανιτάκης, και Λεωνίδας Καλυβιάνος.

Σχολιάστε