My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Με το βλέμμα στη συνάντηση

Το βλέμμα στραμμένο στην σημερινή (Τετάρτη) συνάντηση εκπροσώπων τους με τον επικεφαλής του κυβερνητικού συμβουλίου οικονομικής πολιτικής, Γιάννη Δραγασάκη, έχουν οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη σύσκεψη, που θα γίνει το απόγευμα στην Αθήνα, θα συμμετέχουν επίσης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου, ο αναπληρωτής υπουργός Ενέργειας Σ. Φάμελλος, ο υφυπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος και η υφυπουργός Οικονομικών Αικ. Παπανάτσιου.

Δεν είναι γνωστό αν στη συνάντηση θα συμμετάσχει ένας από κάθε αγροτικό μπλόκο που συγκροτούν τη συντονιστική επιτροπή Κ. Μακεδονίας (18 μέλη) ή πέντε μόνο εκπρόσωποι, όπως ζήτησε η κυβέρνηση.

Όσον αφορά το μέτωπο των μπλόκων, χθες Τρίτη είχαμε τρίωρο αποκλεισμό, από τις 12 το μεσημέρι, του κόμβου του Χέρσου, στο δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο Δοϊράνης. Παράλληλα, παραμένει το μπλόκο των Ευζώνων με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η διέλευση στο τελωνείο, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Πολυκάστρου – Ευζώνων και από την επαρχιακή Αξιούπολης – Ειδομένης.

 

Σχολιάστε