My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με τον συνδυασμό του Κ. Σιωνίδη

Απ` τον υποψήφιο της Δημοτικής Κοινότητας Αξιούπολης με τον συνδυασμό του Κ. Σιωνίδη, Ξενοφώντα Παλλάδη, λάβαμε την εξής δήλωση με τίτλο “Με τον Κώστα που ξέρει και μπορεί”:

palladis-xenofon“Με το σχέδιο Καλλικράτης  που εφαρμόστηκε το 2011 άλλαξαν πολλά στη διοικητική δομή της περιοχής μας. Είμαστε όλοι πλέον τμήμα ενός μεγάλου δήμου που βήμα-βήμα πρέπει να αποκτήσει ενιαία δημοτική συνείδηση και μια  ταυτότητα. Το να είμαστε  κομμάτι ενός μεγάλου δήμου είναι καλό , όταν αυτό οδηγεί σε καλύτερες υπηρεσίες, ισχυρότερο διεκδικητικό μηχανισμό και οργάνωση.

Το να είσαι Αξιουπολίτης για παράδειγμα και ταυτόχρονα δημότης του δήμου Παιονίας έχει ουσία όταν η διοίκηση του δήμου εξασφαλίζει και εγγυάται την ισόρροπη ανάπτυξη, όταν η πόλη μας παίρνει τα έργα που δικαιούται και απολαμβάνει τις υπηρεσίες που έχει ανάγκη. Τότε μάλλον ωφελείται από το σχέδιο  Καλλικράτης. Δεν πρέπει να λησμονούμε άλλωστε ότι ενώ το μεγάλο έργο ανάπλασης της πόλης ήταν επί δεκαετίες διακαής πόθος για τους διοικούντες την Αξιούπολη, διεκδικήθηκε, εγκρίθηκε και κατασκευάζεται από την σημερινή διοίκηση του Δήμου Παιονίας.

Σαν Αξιουπολίτης που αγαπώ και ενδιαφέρομαι για τη πόλη μου επιλέγω σήμερα να πορευτώ στο πλευρό του Κώστα Σιωνίδη.  

Ο Κώστας δραστηριοποιείται στην Αξιούπολη για εικοσιπέντε και πλέον χρόνια, η άρτια επαγγελματική γνώση, η εργατικότητα και το αίσθημα δικαίου που τον διακατέχει είναι γνωστά σε όλους. Στο πρόσωπο του, βλέπω τα στοιχεία του Δημάρχου που θα οραματιστεί, θα διεκδικήσει και θα πετύχει. Του Δημάρχου που θα εγγυηθεί την ισόρροπη πρόοδο όλης της Παιονίας, του ανθρώπου που ξέρει και μπορεί.”

Σχολιάστε