My Twitter Feed

29 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Με την πανσέληνο στο Μουσείο

afisa-polisΣτον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου του Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Αυγούστου, σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς, μουσική εκδήλωση, στα πλαίσια των καθιερωμένων ετήσιων εκδηλώσεων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού για τη βραδιά της αυγουστιάτικης πανσελήνου, σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Η συναυλία, που αποτελεί τη συμμετοχή της ΙΣΤ΄ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων στον εορτασμό, θα περιλαμβάνει έργα Ελλήνων συνθετών, που θα παρουσιάσει το μουσικό καλλιτεχνικό σύνολο «Η ΠΟΛΙΣ» του Κιλκίς. Η εκδήλωση θ` αρχίσει στις 21:00, με ελεύθερη είσοδο.

Εκτός απ` τη συναυλία στο Κιλκίς, την ίδια μέρα:

  • Ο αρχαιολογικός χώρος της αρχαίας Ολύνθου στην Όλυνθο Χαλκιδικής και ο νέος στεγασμένος εκθεσιακός χώρος του νεκροταφείου της αρχαίας Ακάνθου, στην Ιερισσό Χαλκιδικής, θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό από τη δύση του ηλίου έως τις 24:00.
  • Στον αρχαιολογικό χώρο των αρχαίων Σταγείρων στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής και συγκεκριμένα μπροστά από την Κλασική Στοά, θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με παρουσίαση έργων ελλήνων και ξένων συνθετών, που οργανώνεται από τον Δήμο Αριστοτέλη στο πλαίσιο του κύκλου πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Αριστοτέλεια 2013». Ανάμεσα στους συντελεστές της μουσικής παράστασης θα είναι ο Ηλίας Λιούγγος και η Σοφία Αβραμίδου, καθώς και χορωδίες του Δήμου Αριστοτέλη. Ώρα έναρξης εκδηλώσεων 21:15.

 

Σχολιάστε