My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Με τέσσερις αθλητές μετέχει ο ΓΑΣ Κιλκίς

giannis-papadopoulos-gask*ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Διεξάγεται αυτή την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις «Σκαμνιές» Πηγής Τρικάλων το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου των σωματείων του ΣΕΓΑΣ για όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες.

Στο πρωτάθλημα αυτό, που είναι και η πρώτη φετινή συμμετοχή του ΓΑΣ Κιλκίς σε πανελλήνια διοργάνωση, θα πάρουν μέρος οι καλύτεροι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες και αναμένεται να παρουσιάσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε επίπεδο συναγωνισμού αφού έχουν δηλωθεί περισσότεροι από 1.000 δρομείς.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς έχει δηλώσει να συμμετέχει με δύο αθλητές και δύο αθλήτριες σε τρεις αγωνιστικές κατηγορίες. Στα 3.000 μ Κορασίδων θα αγωνιστούν η Ευρυδίκη Ασημακίδου και η Χριστίνα Μπατάρα, στα 4.000 μ της κατηγορίας Παίδων  θα αγωνιστεί ο Αιμίλιος Μαβίδης και στα 10.000 της κατηγορίας  Ανδρών θα αγωνιστεί ο μαραθωνοδρόμος  Γιάννης Παπαδόπουλος .

Και οι τέσσερις σκοπεύουν σε μια αξιόλογη παρουσία, αφού είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και στη συγκέντρωση όσο δυνατόν περισσότερων βαθμών αξιολόγησης για την ενίσχυση του συλλόγου.

Την αποστολή θα συνοδέψουν ο προπονητής Φίλιππος Μισαηλίδης και ο γονέας Βλάσης Μαβίδης , ο οποίος θα εκτελεί και χρέη εφόρου.

Σχολιάστε