My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Με ποδηλατα εναντιον μεταλλειων!

Το ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΣΕ ΚΡΟΥΣΙΑ–ΠΑΪΚΟ, o ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ “Η ΔΡΥΣ” ΒΑΘΗΣ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ    διοργανώνουν αγώνες δρόμου και ποδηλάτου στην περιοχή της Βάθης την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012. Οι αγώνες θα έχουν την μορφή διαμαρτυρίας απέναντι σε όσους αγνοούν την βούληση των κατοίκων να ζήσουν χωρίς μεταλλεία στρεφόμενοι σε αειφόρες μορφές ανάπτυξης.

Η απόσταση θα είναι περίπου 10 χλμ και για τους δύο αγώνες. Ο αγώνας θα ξεκινάει από το δημοτικό σχολείο έδρα του .Πολιτιστικού Συλλόγου Βάθης “H ΔΡΥΣ”.  θα κινείται πάνω σε άσφαλτο και περνώντας έξω από το Κάτω θεοδωράκι, θα φτάνει ως το Άνω Θεοδωράκι όπου και θα υπάρχει σταθμός ανεφοδιασμού. Η επιστροφή θα γίνει από τον ίδιο δρόμο και ο τερματισμός θα είναι στο ίδιο σημείο με αυτό εκκίνησης.

Στον τερματισμό θα υπάρχουν μπουφέδες από τον τοπικό σύλλογο και από άλλους συλλόγους της περιοχής. Θα υπάρχουν δύο γενικές κατηγορίες σε κάθε αγώνα (ανδρών-γυναικών) και θα δοθούν ξύλινα μετάλλια στους τρεις πρώτους της κάθε κατηγορίας κάθε άγώνα. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10.30 για τα ποδήλατα και στις 10.45 για τους δρομείς

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και οι εγγραφές θα γίνονται στον χώρο της εκκίνησης από της 9.00 το πρωί της Κυριακής. δεν υπάρχει όριο τερματισμού, μετά όμως από τις 12.45 οι αθλητές θα κινούνται με δική τους ευθύνη. Η διαδρομή είναι βατή χωρίς υψομετρική διαφορά.

Σας καλούμε όλους να πούμε ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ λίγες μέρες πριν την λήξη του διαγωνισμού που έχει προκυρηχθεί.

ΓΙΑ ΟΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :Το χωριό Βάθη βρίσκεται σε απόσταση 20 περίπου χιλιομέτρων από το Κιλκίς. Μπαίνουμε στην πόλη, την διασχίζουμε  και χωρίς να στρίψουμε, κατευθυνόμαστε προς το χωριό Ευκαρπία. Αφού διασχίσουμε την Ευκαρπία σε 500 μέτρα βρίσκουμε διασταύρωση δεξιά προς Γερακαριό, Δίβουνο και Βάθη.

Σχολιάστε