My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Με νέο προπονητή ο Αλέξανδρος

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει ότι την τεχνική ηγεσία της αντρικής ομάδας που θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία αναλαμβάνει ο κύριος Βασίλης Σπυρογιάννης.

-Απόφοιτος του Τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσ/νικης με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο, Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Οργανισμών και Φορέων της Εκπαίδευσης και στη Δημόσια Διοίκηση, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου της Κύπρου.
– 1989-90 Προπονητής της Β΄ ομάδας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των ερασιτεχνικών ομάδων των Π.Α.Ε.
-1994-95 Προπονητής της Β’ ομάδας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος των Π.Α.Ε.
-2008-09 Προπονητής της ομάδας, Κ18, της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος των Π.Α.Ε.

Προπονητική Προϋπηρεσία (Κάτοχος UEFA Β)

• 1989-2013(αδιάκοπα) Προπονητής ποδοσφαίρου στην Α’ ομάδα, βοηθός προπονητής της Επαγγελματικής ομάδας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς και προπονητής των Κ20 και Κ17, και συνεχόμενα στα τμήματα υποδομής (εφηβικό-παιδικό) με επιτυχή ανάδειξη δεκαδών επαιδευόμενων ποδοσφαιριστών με θητεία σε Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς Επαγγελματικούς Συλλόγους και σε όλες τις Εθνικές Ομάδες (Παίδων,Νέων,Ελπίδων,Ανδρών).
• 2004-2012 Υπεύθυνος Προγραμμάτων Ανάπτυξης και Σχεδιασμού οργανωτικών και εκπαιδευτικών κατευθύνσεων (Φάκελος Αδειοδότησης- Τεχνογνωσία-Στρατηγική–Συνεργασίες-Καθοδήγηση & Εκπαίδευση των Προπονητών της Υποδομής-Σκάουτιγκ-Προγράμματα Εκπαίδευσης) , της ΠΑΕ Ηρακλής.
• 2014-2017 Συνεργάτης τμημάτων σκάουτιγκ Ποδοσφαιρικών Συλλόγων της Ευρώπης.
• 2015-2016 & 2017-2018 , Προπονητής της ομάδας, ΠΑΙΚΟ Γουμένισσας, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Α1 Κατηγορίας, της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, το έτος 2016 & 2013-2014 /2014-1015, προπονητής των, Ατρόμητος Π.Αγιονερίου και Εθνικός Μουριών αντίστοιχα, της Α1 Κατηγορίας, της Ε.Π.Σ. Κιλκίς.
Στο έργο ανάδειξης του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου του ευχόμαστε Καλή επιτυχία !!!

Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο διαρκώς εξελίσσεται… Η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι μια βασική παράμετρος και προϋπόθεση για την επιτυχή έκβαση των στόχων μιας οργανωμένης Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους γονείς που εμπιστεύονται την Ακαδημία Αλεξανδρος Κιλκίς όλα αυτά τα χρόνια ο Αλέξανδρος Κιλκίς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σημαντική προσθήκη στις ήδη υπάρχουσες γηπεδικές εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Η προσθήκη αυτή αφορά:

1. Την κατασκευή ενός νέου γηπέδου διαστάσεων 60Χ90 με συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς
2. Υπερσύγχρονα αποδυτήρια
3. Αίθουσα Βιντεοπροβολών
4. Αίθουσα Κλειστού Προπονητηρίου

Προχωράει με γοργούς ρυθμούς με εξασφαλισμένη την υλοποίηση του έργου πριν την έναρξη της νέας σεζόν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Το γήπεδο αυτό θα δώσει ώθηση στην ποδοσφαιρική νεολαία του τόπου, νέες προοπτικές σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας, και ασφαλώς θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων του Προπονητικού Κέντρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΠΑΙΔΟΚΟΣΜΟΣ 

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος στο Νέο Πάρκο του Κήπου, με πολλές δράσεις, παρουσιάσεις, παιδικά χαμόγελα και όμορφα αισθήματα αγάπης, συγκίνησης και χαράς.

Πραγματοποιήθηκαν ανοιχτές δράσεις για όλα τα παιδιά της πόλης μας, αλλά και για τους γονείς ώστε να χαρούν και να διασκεδάσουν μαζί με τα παιδιά τους σε ένα απόγευμα γεμάτο ζωντάνια, χρώματα, χορό, δράση και θέαμα.

Ο Στίβος κα οι Αθλοπαιδίες με coach τον κ. Κωνσταντίνο Μηναρεντζή ενθουσίασαν και ανέβασαν την αδρεναλόνη των παιδιών, τα πολύπλοκα Ρομποτ της Lego και οι χάρτες της Ρομποτικής με την κ. Κική Τραντούδη συνεπήραν την περιέργεια και φαντασία των παιδιών, οι καλοκαιρινές κατασκευές τα ταξίδεψαν και το σκάκι με τον κ. Αχιλλέα Σπυρλιάδη πειθάρχησε την σκέψη και συγκέντρωση των παιδιών για να περάσουμε στον επόμενο γύρω δράσεων.

Το αγαπημένο μας μουσικοπαιδαγωγικό δίδυμο, Νταβίνα – Φεβρωνία έκαναν ένα δυναμικό κάλεσμα με κρουστά, ρυθμό, μουσική και χορό για γονείς και παιδιά. Ο θεατροπαιδαγωγός μας Μάριος Κωνσταντίνου μετέφερε τα παιδιά μας σε έναν κόσμο μαγικό και o χορός Zumba με τις Κάτια Κανακάκη και Σοφία Αλεξανδρίδου

Η παρουσία του κ. Κωνσταντίνου Μηναρετζή στο κομμάτι του Στίβου κατά την Καλοκαιρινή Γιορτή των ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος- Αλέξανδρος την Πέμπτη 12 Ιουλίου, σηματοδότησε και την επίσημη συνεργασία μας για τη νέα σχολική χρονιά (2018-2019).

Η ενασχόληση των παιδιών μας με τον Κλασσικό Αθλητισμό ήταν κάτι που έλειπε κατά την περασμένη χρονιά και το κενό αυτό αναπληρώνεται φέτος με τον καλύτερο τρόπο. Η υπευθυνότητα, η τεχνογνωσία, η επιστημονική κατάρτιση, η πολυετής επιτυχημένη σταδιοδρομία και πείρα που συναντιούνται στο όνομα του προπονητή μας κ. Μηναρετζή, εγγυώνται ένα φωτεινό μέλλον για τον κλασσικό αθλητισμό, για τα παιδιά του τόπου μας και την αθλητική οικογένεια του Αλέξανδρου.

Η ενθουσιώδης ανταπόκριση παιδιών και γονέων κατά την πρώτη αυτή επαφή δίνουν την ώθηση για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα! Ραντεβού λοιπόν τον Σεπτέμβρη και με νεοσύστατα τμήματα!

Σχολιάστε