My Twitter Feed

16 Αυγούστου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΕΕΣ Κιλκίς: Βοήθεια σε πυρόπληκτους -

Δευτέρα, 16 Αυγούστου, 2021

Δράσεις σε ΑηΓιώργη/1000 Δέντρα -

Δευτέρα, 16 Αυγούστου, 2021

Η ΕΝΙΚ για τους εμβολιασμούς -

Δευτέρα, 16 Αυγούστου, 2021

Προσλήψεις για καθαρά σχολεία -

Δευτέρα, 16 Αυγούστου, 2021

“Ιδού οι υπεύθυνοι των πυρκαγιών” -

Δευτέρα, 16 Αυγούστου, 2021

Κιλκίς: Πρόσληψη 33 οκταμηνιτών -

Δευτέρα, 16 Αυγούστου, 2021

Κι ο ιός τραβάει την ανηφόρα… -

Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Συνελήφθη με 22 δενδρύλλια κάνναβης -

Παρασκευή, 6 Αυγούστου, 2021

Με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά τένις

Με τους τελικούς σε μονά και διπλά αγοριών και κοριτσιών Α16, έριξε αυλαία το 14ο Πανευρωπαϊκό τουρνουά τένις Κιλκίς, TENNIS EUROPE KILKIS CUP, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από 30 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις του ομίλου προς τον Προφήτη Ηλία.

Το τουρνουά διοργανώνεται από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κιλκίς για 14η χρονιά και φέτος συμμετείχαν 81 αθλητές και αθλήτριες από δέκα χώρες (Ελβετία, Αλβανία, Ρουμανία, Γαλλία, Γερμανία, Γεωργία, Πολωνία, Μεγ. Βρετανία, Κύπρο και Ελλάδα). Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΦΟΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης) κ. Σταματιάδης Δημήτρης ενώ εκ μέρους του Δήμου Κιλκίς ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος.

Τα αποτελέσματα είναι:

Στα μονά, η Άρτεμις Ασλανισβίλι (Α.Ο.Α. Αστέρας Θεσ/νίκης) κέρδισε τη Βασιλική Τρίγκα (Φθιωτικός Ο.Α.) με 6-0, 6-2, ενώ στα αγόρια ο Μαστρογαμβράκης Σταύρος (Α.Ο.Α. Φιλοθέης) κέρδισε στον τελικό τον Παπαδόπουλο Στέργιο – Αχιλλέα (Α.Ο. Καβάλας) με 6-2, 6-1.

Στα διπλά, η Άρτεμις Ασλανισβίλι με την Ανδρομάχη Μπαρμπαγιάννη (Α.Ο.Α. Αστέρας ΘΕΣ) επικράτησαν της Αλεξάνδρας Παναγιωτίδου και της Βρετανίδας Allegra Korpanec Davies με 6-4, 5-7, 10-5, ενώ στα αγόρια της ίδιας κατηγορίας οι Μαστρογαμβράκης Σταύρος και Καλάνοφ Ηρακλής κέρδισαν τον Πολωνό Marcin Andrzejczak και τον Γερμανό Artem Lyapshin, με 6-7, 4-6, 10-7.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμο Κιλκίς και ιδιαίτερα τον δήμαρχο κ. Δημήτρη Κυριακίδη, για την άμεση στήριξη που μας παρείχε, όπως και τον αντιδήμαρχο αθλητισμού, νέας γενιάς, εθελοντισμού και δια βίου μάθησης κ. Πουντζουκίδη, ο οποίος παρακολούθησε αγώνες και απένειμε τα κύπελλα του διπλού κοριτσιών.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς για την οικονομική και υλική βοήθεια που παρείχαν στον Όμιλο Αντισφαίρισης Κιλκίς. Τα «Νερά Μακεδονίας» για την δωρεάν παροχή των νερών, τις υπηρεσίες «Kristonia Travel & Hotel», το ξενοδοχείο «Evridiki», την εταιρία αθλητικών ειδών «Step», το κρεοπωλείο «Κουραλίδη», το αρτοποιείο «Ο Γιώργος», την ταβέρνα ουζερί «Το ξυνό νερό», το ψητοπωλείο» Μπιτενφάτεν», το κατάστημα γυναικείων ρούχων «Νoelia», το κέντρο ξένων γλωσσών «Τοκατλίδου», το κατάστημα αθλητικών ειδών «Panoramix», το εξουσιοδοτημένο συνεργείο SEAT «Μανγκανέλο», τα είδη δώρων «Γιαννέλου», το Daily Bistro «Τρυποκαρυδος», το ατμοκαπνοπωλείο «Υαλός» και το φανοβαφείο «Club Πετρίδης Ιωάννης».

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές που με την βοήθειά τους συνεισέφεραν να διοργανωθεί με επιτυχία το 14ο TENNIS EUROPE KILKIS CUP 2021, αλλά και τους φίλους και δημότες του νομού που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Σχολιάστε