My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με μεγάλη αποδοχή στο Κιλκίς

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Απ. Τζιτζικώστας.

Σε ηλικία 34 ετών εξελέγη Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας. Ήταν η εποχή της εκπτώσεως του τότε Περιφερειάρχη Παν. Ψωμιάδη λόγω δικαστικών εμπλοκών. Τότε εξελέγη με εσωπαραταξιακή ψηφοφορία του συνδυασμού.

tzitzikostas-kilkis-001Σε ηλικία 36 ετών ο Απόστολος Τζιτζικώστας επιβεβαίωσε με πανηγυρικό τρόπο την αποδοχή του από τους πολίτες της Κ. Μακεδονίας εκλεγόμενος με το πρωτοφανές 72% στις εκλογές του Μαϊου 2014.

Ο νεαρός πολιτικός  δεν ήταν ο πρωτοεμφανιζόμενος διάττων αστέρας στο πολιτικό στερέωμα. Είχε προηγηθεί η  εκλογή του  στο Εθνικό Κοινοβούλιο  σε ακόμη νεαρότερη ηλικία.

Η ανακοίνωση  της  υποψηφιότητας του για την ηγεσία της Ν.Δημοκρατίας δεν ήταν κεραυνός  εν αιθρία. Τουλάχιστον για όσους τον γνωρίζουν. Και ασφαλώς δεν ήταν αποτέλεσμα «μόδας», ούτε η ανάγκη για έναν αντι-Τσίπρα. Ο νεαρός Περιφερειάρχης δεν έχει τα χαρακτηριστικά του πρόσκαιρου δημόσιου ανδρός με την άκρατη φιλοδοξία.

Με λαμπρές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, «ξέρει που πατά και που πηγαίνει». Ο ίδιος δηλώνει τυροκόμος. Όχι από προσποιητή  σεμνότητα. Ούτε για να μιμηθεί τον αείμνηστο Ευάγγελο Αφέρωφ. Ακολουθώντας την συστηματική ενασχόληση της Οικογένειας Τζιτζικώστα με τα αγροδιατροφικά προϊόντα, έχει ασχοληθεί συστηματικά και επιστημονικά με την εξέλιξη της παραγωγικής διαδικασίας. Τα σπουδαία τυροκομικά «Βραχιά» είναι δημιούργημα αυτής της προσπάθειας.

Η πρώτη  επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην τότε  Νομαρχία Κιλκίς σηματοδότησε  την αντίληψη  του νεαρού πολιτικού περί Δημοσίων  Πραγμάτων, καθώς και με τη σχέση του με τους πολίτες. Με μεγάλη ευχαρίστηση δέχθηκε  την παρατήρηση  υπαλλήλων ότι «η τοποθέτησή  του και ο σύντομος χαιρετισμός του καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο τον εντοπισμό του κομματικού  του στίγματος».

Εκτοτε ο Απόστολος Τζιτζικώστας επισκέφθηκε το νομό μας πολλές φορές. Η εντύπωση είναι πάντα η ίδια: Ο νεαρός έχει και αρετή και τόλμη. Είναι ένας γνήσιος ευπατρίδης που τιμά την πολιτική και τους πολίτες. Και η απόφασή του, ασχέτως της εκβάσεως, γίνεται αποδεκτή με τεράστια και αυθόρμητη ικανοποίηση από τους πολίτες του νομού Κιλκίς.

Πηγή: ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ

Σχόλια
One Response to “Με μεγάλη αποδοχή στο Κιλκίς”
  1. Ο/Η Υannis απο το Παλιό λέει:

    Θριαμβευτική υποδοχή λέει το αρθρο και προφανώς εκφράζει την ιδοκτησία της εφημερίδος.Τρείς βλεπω εγώ και έναν προφανώς κούκο που τον καλωσορίζει,τον κ Τζιζικώστα,ναι Τζιζικώστα ,ετσι τον γράφει τον νεο Περιφεριάρχη της ΚΜ,τον αντι Ψωμιάδη περιφεριάρχη και προφανώς οχι αντι Τσιπρα της δεξιάς όπως τον αποκαλεί τώρα εν όψη της εκλογής αρχηγου του κόμματος της ΝεοΔημοκρατίςας!και τον χαρακτηρίζει αστέρα ,οχι διάττοντα γιατι λεει οτι και παλαιότερα εξελέγη βουλευτης του Ελληνικού κοινοβουλίου με την αξία του και οχι επειδή ηταν γόνος γνωστης οικογένειας της δεξιάς,οχι αυτό το κρίβει ,αλλά ξέρει οτι απευθύνεται σε δεξιό ακροατήριο και αυτό τον ενδιαφέρει!.Θυμίζει κιόλας οτι εξελέγει με 72%,αλλά ποσο της % έργα έκανε στην περιφέρεια αυτό δεν το λέει,γιατί τι να πεί το μοναδικό έργο που θα μπορούσε να ειχε τελειώσει,το Μετρο της ΘΑΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ, ακόμα είναι στα χαρτια.Δοξάστε την εφημερίδα για την αντικειμενικότητά της και ποιούς δεν υποστηρίζει.και υποππτευθείτε και γιατι το κάνει.Για έναν λογικό άνθρωπο είναι απολύτως αυτονόητο!!!!

Σχολιάστε