My Twitter Feed

3 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Με θετικό πρόσημο η συμφωνία”

Παρέμβαση στη χθεσινή (Τετάρτη) μαραθώνια συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τη συμφωνία στην Ευρωομάδα (Eurogroup), έκανε ο βουλευτής Κιλκίς του κόμματος, Θόδωρος Παραστατίδης.

parastatidis-theodorosΜιλώντας στην 15ωρης διάρκειας (!) συνεδρίαση, ο κ. Παραστατίδης εκτίμησε ότι η συμφωνία που επιτεύχθηκε έχει θετικό πρόσημο για τη χώρα μας, καθότι θα συμβάλει στην αλλαγή σελίδας που έχει ανάγκη ο τόπος.

Τονίζοντας ότι θα πρέπει να γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες της διαπραγμάτευσης και να ληφθεί υπόψη η συγκυρία κάτω απ` την οποία έλαβε χώρα, ο βουλευτής Κιλκίς υπογράμμισε ότι διασφαλίζεται η παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, η αντιμετώπιση των  επιπτώσεων της λιτότητας και το τέλος των μνημονίων.

Αναφερόμενος στους συναδέλφους του, που εξέφρασαν επιφυλάξεις και προβληματισμό για την συμφωνία, υποστήριξε ότι αν έχουν να προτείνουν ως «σχέδιο Β» τη πλήρη ρήξη, τότε θα πρέπει να ερωτηθεί γι` αυτό ο ελληνικός λαός μέσω δημοψηφίσματος ή νέων εκλογών.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Παραστατίδης δεν συμμετείχε στην ενδεικτική ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε, καθότι είχε ήδη αποχωρήσει απ` τη συνεδρίαση, ωστόσο το περιεχόμενο της τοποθέτησής του, τον κατατάσσει στην συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών του κόμματος, που αποδέχονται το περιεχόμενο της συμφωνίας.

Σχολιάστε