My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Με Δ. Τσαντάκη ο Φ. Γεωργιάδης

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Γεωργιάδη Φώτη:

“Σαν ενεργός πολίτης έχοντας ανησυχίες το 2014 αποφάσισα να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές σαν υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Κιλκίς όπου με τιμήσατε με την ψήφο σας. Με την εμπειρία που απέκτησα τα θετικά στοιχεία που αποκόμισα την όρεξη για δουλειά και την αγάπη μου για τον τόπο μας βασικά συστατικά που πρέπει να έχει ένας υποψήφιος.

Γνωρίζοντας όλοι τις πολιτικές μου αρχές και αξίες, μεγαλώνοντας μέσα στα σπλάχνα της φιλελεύθερης παράταξης και έχοντας ως παρακαταθήκη το ανθρωποκεντρικό γνώρισμα που την διέπει και χωρίς παρωπίδες έχοντας και την προτροπή την δική σας, θα προσπαθήσω για το καλύτερο του δημότη και της πατρίδας μας. Αποφάσισα να ξαναείμαι υποψήφιος αυτήν την φορά ως υπ. Δημοτικός σύμβουλος και να συμπορευτώ στην ανεξάρτητη Δημοτική κίνηση “ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ” του Δημήτρη Τσαντάκη.”

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ του Γεωργιάδη Φώτη

“Ο Φώτης Γεωργιάδης, ένας ηθικός και δυναμικός άνθρωπος της αυτοδιοίκησης, είναι το πρόσωπο των ανατροπών. Είναι εργατικός και αισιόδοξος, με αγάπη κι όνειρο για τον τόπο μας και ειδικότερα για τα Κρούσσια. Πρόεδρος σήμερα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου ‘Οι Μωμόγεροι’ Αγίου Μάρκου, κρατάει αναμμένη τη φλόγα του Ποντιακού Ελληνισμού.

Τον καλωσορίζουμε στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς. Είναι σίγουρο ότι με την εντιμότητα και τη μεγάλη δύναμή του, θα οδηγήσει τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας στη νίκη.”

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Ο Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε