My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Με Δ. Τσαντάκη ο Μ. Πετζερετζής

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Πεντζερετζή  Πρόδρομου:

“Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα την κάθοδο μου στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Όλα αυτά τα χρόνια με τιμήσατε με την ψήφο σας στις πρώτες θέσεις προτίμησης των εκλογέων. Με την δικιά σας στήριξη και με πολλή δουλειά πετύχαμε μαζί αρκετά, όπως για παράδειγμα η ποιοτική και αισθητική αναβάθμιση του κορυφαίου πολιτιστικού και εμπορικού θεσμού της πόλης μας της ετήσιας εμποροπανήγυρης Κιλκίς. Συγχρόνως αναβαθμίστηκε και η περιοχή του ιστορικού κέντρου με την υπόγεια ηλεκτροδότηση της και την αλλαγή αισθητικής του φωτισμού. Μαζί επίσης μέσω δημόσιας διαβούλευσης θεσπίσαμε πρότυπους κανονισμούς λειτουργίας των Λαικών αγορών του Δήμου Κιλκίς και των κοινοχρήστων χώρων λύνοντας χρόνια προβλήματα αυτών.

Έχουν γίνει αρκετά θα μπορούν όμως να γίνουν και περισσότερα μέσα από το δυναμικό πρόγραμμα της ιδρυτικής διακήρυξης του Συνδυασμού “Ενωτική Δύναμη”.

Στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν χωρούν κομματικές ταμπέλες διότι οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε την κομματική μου πορεία.

Γι αυτό λοιπόν σας καλώ να ακούσετε και να στηρίξετε την πρόταση μιας ομάδας που αποτελείται από νέους αλλά και έμπειρους συντοπίτες μας, με διακρίσεις στο χώρο τους με αποδοχή από την κοινωνία οι οποίοι έκαναν την επιλογή να βάλουν τον τόπο τους πάνω από όλα.

Όλοι μαζί με την Ενωτική Δύναμη για το Κιλκίς της Μακεδονίας μας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτριο Τσαντάκη.”

Ανακοίνωση ένταξης στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

του Πεντζερετζή  Πρόδρομο

“Καλωσορίζουμε στην Ενωτική Δύναμη Κιλκίς τον μαχητικό, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και γνώστη της αυτοδιοίκησης, Πρόδρομο Πεντζερετζή.

Ο Μάκης για μια ακόμα φορά θα μας αποδείξει ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα και αξίζει της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μας.”

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Ο Επικεφαλής-Υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς

Δημήτρης Β. Τσαντάκης

Σχολιάστε