My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Με Δ. Τσαντάκη η Καλλισθένη Πάκα

Η Καλλισθένη Πάκα, η διακεκριμένη δικηγόρος και πετυχημένη στην τοπική αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού κοσμεί, δυναμώνει και συμπορεύεται με το Δημοτικό Συνδυασμό «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Τσαντάκη.

Ποιος δεν θα την ήθελε μαζί του ή διαφορετικά ποιος θα την ήθελε απέναντι του;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι είναι απαραίτητη στο Δήμο μας και αξίζει της εμπιστοσύνης των δημοτών μας των οποίων την ψήφο τίμησε κατά το παρελθόν. Το βιογραφικό της που ακολουθεί αποδεικνύει την βαθιά μας πεποίθηση ότι προχωράμε με σιγουριά για τον τόπο που όλοι αγαπάμε.

Η Καλλισθένη σε πρώτο πρόσωπο

«Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς.

Εισήχθη με υποτροφία στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ. Στη συνέχεια παρακολούθησα πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Πανεπιστήμιο των Βρυξελλών (ULB) και ακολούθησα σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με αντικείμενο τις Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση. Μιλώ αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά.

Είμαι Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς με μεγάλη εμπειρία σε θέματα αστικού, εμπορικού, ποινικού και τραπεζικού δικαίου. Στο χαρτοφυλάκιό μου περιλαμβάνεται η εκπροσώπηση εταιριών στην Ελλάδα και στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Αρχικά διετέλεσα νομικός σύμβουλος της ΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΕ, κατόπιν της ALPHA BANK AE και από το 2000 είμαι νομικός σύμβουλος της τράπεζας EUROBANK ERGASIAS AE.

Ασχολούμαι με την πολιτική από τα φοιτητικά μου χρόνια μέχρι και σήμερα. Η αποδεδειγμένη αγάπη μου για το Κιλκίς με ώθησε και με καθοδηγεί να ασχολούμαι ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση με γνώμονα, πάντα και αδιαμφισβήτητα, το καλό του τόπου και των δημοτών.

Διετέλεσα Νομαρχιακή Σύμβουλος, Γραμματέας του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κιλκίς και Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης το χρονικό διάστημα 2006 – 2010. Εν συνεχεία Δημοτική Σύμβουλος του πρώτου Καλλικρατικού Δήμου Κιλκίς, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς και μέλος επιτροπών αυτού.»

Δελτίο τύπου από Δ. Τσαντάκη

Σχολιάστε