My Twitter Feed

16 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Με Ν. Δένδια η πίτα της ΝΔ Κιλκίς -

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου, 2023

Απεργία των εκπαιδευτικών Κιλκίς -

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2023

Έξυπνοι μαθητές και εφαρμογές! -

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2023

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλκίς -

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2023

Αλληλεγγύη από τον Φαρμακευτικό -

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2023

Μείωση τελών 50% για δικαιούχους -

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου, 2023

Ενημέρωση για παλιό και νέο ΕΣΠΑ -

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, 2023

Κιλκίς: Θρίαμβος της αλληλεγγύης -

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου, 2023

Με Ν. Δένδια η πίτα της ΝΔ Κιλκίς

(Βίντεο) Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας παραβρέθηκε τη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ, η οποία πραγματοποιήθηκε σε κέντρο διασκέδασης της πόλης.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν μεταξύ άλλων, ο υπουργός Γιώργος Γεωργαντάς, ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, οι δήμαρχοι Δημήτρης Κυριακίδης και Κώστας Σιωνίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης κι οι πρώην βουλευτές Κώστας Κιλτίδης και Θόδωρος Πασσαλίδης.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Μηνάς Παπαδόπουλος και ακολούθησαν χαιρετισμοί των Απ. Τζιτζικώστα και Γ. Γεωργαντά.

Στον δικό του χαιρετισμό που ακολούθησε, ο κ. Δένδιας είπε μεταξύ άλλων:

«Εδώ σε σας, στους νεοδημοκράτες και τις νεοδημοκράτισσες νιώθω σαν στο σπίτι μου. Γιατί, αυτό το κόμμα είναι το σπίτι μου. Μεγάλωσα σε αυτό το κόμμα. Όπου κι αν είμαι, λέω πάντα ότι εμείς είμαστε ένα λαϊκό κόμμα που νοιάζεται για τον άνθρωπο του μόχθου, για τον νοικοκύρη, για τον μικρό και μεσαίο επιχειρηματία για όλους αυτούς που κρατάνε την κοινωνία.

Σχετικά με την πρόταση που θα παρουσιάσει η κυβέρνηση στις ερχόμενες εκλογές, είπε ότι αυτή θα είναι καθαρή: «Θα πούμε στην κοινωνία ότι μας περιμένουν φουρτούνες, γιατί το ξέρει αυτό ο ελληνικός λαός, αλλά τις φουρτούνες δεν τις φοβόμαστε, μπορούμε να τις ξεπεράσουμε με την πρόταση που θα καταθέσουμε».

Δείτε βίντεο της gnomiWebTV

Σχολιάστε