My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μεχρι τελος του μηνα, οι λιστες της ΝΔ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μέχρι το τέλος του μηνός θα έχουν δοθεί στη δημοσιότητα οι συνδιασμοί της Ν.Δ. ενόψη εκλογών. Οπως αναφέρουν κορυφαία στελέχη του κόμματος, οι οριστικές αποφάσεις ανήκουν στον πρόεδρο Αντ. Σαμαρά, ο οποίος χειρίζεται προσωπικά και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Στο μεταξύ, η εφημερίδα ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ παραθέτει στο αυριανό (Κυριακή) φύλλο της όλα τα ονόματα που υπάβαλαν αίτημα υποψηφιότητας, με αυτό του Γ. Συμπιλίδη ν` απουσιάζει απ` τη λίστα του νομού μας. Πράγματι, όπως είναι γνωστό, ο πρώην βουλευτής δεν κατέθεσε το αίτημά του στα γραφεία της ΝΟΔΕ Κιλκίς, όπως θα έπρεπε με βάση την σχετική κομματική εγκύκλιο, αλλά στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, για το νομό μας η εφημερίδα γράφει:

“Στο Κιλκίς υπάρχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον καθώς μία θέση στη λίστα διεκδικούν: ο πρώην υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης, ο πρώην βουλευτής Θεόδωρος Πασσαλίδης, ο πολιτευτής Γιώργος Γεωργαντάς, ο Δημήτρης Αϊδίνης, υποψήφιος βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. στη Θεσσαλονίκη το 2009, ο Πρόδρομος Πετζερετζής, δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, η Κωνσταντίνα Συμεωνίδου-Τσιβρεμετζή, υπεύθυνη γυναικών της ΝΟΔ, και η Ελισάβετ Δημητριάδου, δημοτική σύμβουλος Παιονίας.”

Σχολιάστε