My Twitter Feed

26 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Συλημένο ταφικό μνημείο σε Μεσιά -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

“Επικίνδυνο τα άνοιγμα σχολείων” -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Τρία κρούσματα, 1008 εμβολιασμοί -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Φραγγίδης: Απαλλαγή από διόδια -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Νέα κρούσματα: Λίγα αλλά …πολλά! -

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Μετεκλογική δήλωση Χατζησάββα

Ο νεοεκλεγείς βουλευτής της ΧΑ στο νομό Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας, προέβη σε μετεκλογική δήλωση μέσα στο γνωστό πνεύμα του κόμματός του. Υπογράφοντας ως γραμματέας Ν.Ο Κιλκίς αναφέρει τα εξής:

xristos-xatzisavvasΝέα ημέρα, νέος ήλιος. Τρίτη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Οι Εθνικιστές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, με τον Αρχηγό τους Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τις διώξεις στο σύνολο της κοινοβουλευτικής τους ομάδας, κατάφεραν να νικήσουν. Να πούνε σε όλους όσους λένε οτι δεν ήμαστε η τρίτη Δημοκρατική δύναμη, ότι ήμαστε η Πρώτη Ελληνική πατριωτική δύναμη.

Εδώ στο Κιλκίς, απέδειξαν, οι συναγωνιστές μας ότι χωρίς χρήματα για ψηφοδέλτια, με κομμένα ή μπλοκαρισμένα τηλέφωνα, χωρίς ρεύμα στα γραφεία, με το υστέρημα τους να κάνουν εκλογές και να νικήσουν.

Γιατί όλοι οι άλλοι πρέπει να ξοδεύουν εκατομμύρια ευρώ του Ελληνικού λαού για πολιτικά μαγαζάκια των κατά τόπους υποψηφίων;

Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους, καλούμε όλους τους πατριώτες Έλληνες να ενωθούν κάτω από την σημαία της Ελλάδας, να συστρατευθούν με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και να μην απαντήσουν στις προκλήσεις που ακούν γύρω τους.

Ο Σκοπός μας θέλει εργασία και αγώνα, κανένας δεν θα μας χαρίσει τίποτα, σταθείτε κοντά μας, εμείς ήμαστε η ελπίδα του Έθνους, με την βοήθεια του Θεού που ήμαστε στο σχέδιο του θα νικήσουμε.”

 

Σχολιάστε