My Twitter Feed

26 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Γουμένισσα: Τα μεγάλα αιτήματα -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Μετεγκατάσταση των προσφύγων

Ζήτησε Αυστριακός ευρωβουλευτής που επισκέφτηκε τη Ν. Καβάλα.

josef-weidenholzer-001Το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Νέα Καβάλα επισκέφτηκε ο Αυστριακός ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γιόζεφ Βαϊντενχόλζερ, καθώς και τα ανάλογα κέντρα στις Σέρρες και στην Πέτρα Ολύμπου.

Ο κ. Βαϊντενχόλζερ αναφέρθηκε στην ανάγκη να επιταχυνθεί η διαδικασία μετεγκατάστασης των προσφύγων από την Ελλάδα σε άλλες χώρες–μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), τονίζοντας ότι «η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να βελτιώσει, με άμεσο τρόπο, την κατάσταση»

Στην τέταρτη επίσκεψή του στην περιοχή, ο Αυστριακός ευρωβουλευτής υπογράμμισε ότι η Ελλάδα, που η προσφυγική κρίση την βρήκε σε μία πολύ δύσκολη οικονομική για την ίδια κατάσταση, «χρειάζεται τη στήριξη άλλων ευρωπαϊκών χωρών».

«Θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα και θέλουμε να επιταχύνουμε τη διαδικασία μετεγκατάστασης, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βαϊντενχόλζερ, χαρακτηρίζοντας «θετική εξέλιξη» το γεγονός ότι πέραν της Γερμανίας υπάρχει «ενεργό ενδιαφέρον από άλλες χώρες», όπως η Πορτογαλία.

 

Σχολιάστε