My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Μεταστέγαση Γενικών Αρχείων

georgantas-giorgosΕνημερωτικές επισκέψεις στα Γενικά Αρχεία του Κράτους και στη Δημόσια Βιβλιοθήκη στο Κιλκίς πραγματοποίησε τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου ο βουλευτής Γιώργος Γεωργαντάς στο πλαίσιο των συνεργασιών του για την επίλυση θεμάτων λειτουργικότητας των ως άνω υπηρεσιών.

Υπενθυμίζουμε ότι οι υπηρεσίες αυτές αντιμετώπισαν έντονο πρόβλημα υποστελέχωσης,  το οποίο διευθετήθηκε εκ των ενόντων με την απόσπαση τριών υπαλλήλων στη Δημόσια Βιβλιοθήκη και ενός στα Γενικά Αρχεία με υποστήριξη των σχετικών αιτημάτων από τον κ. Γεωργαντά προς τις αρμόδιες αρχές.

arxeiaΣτην υπηρεσία των Γενικών Αρχείων  ο κ. Γεωργαντάς ενημερώθηκε και διαπίστωσε την άμεση αναγκαιότητα μεταστέγασης. Από τα Γενικά Αρχεία υποβλήθηκε ήδη επίσημο αίτημα προς την Εργατική Εστία, το τριόροφο κτήριο της οποίας στο κέντρο της πόλης παραμένει εδώ και μεγάλο διάστημα  κενό.

Για τον ίδιο σκοπό ο κ. Γεωργαντάς είχε πραγματοποιήσει διερευνητική επίσκεψη στον ΟΑΕΔ Κιλκίς όπου συνεργάστηκε με την προϊσταμένη των υπηρεσιών του Οργανισμού στο νομό τόσο σε θέματα λειτουργικότητας, όσο και της πορείας υλοποίησης των προγραμμάτων απασχόλησης του Οργανισμού στο ν. Κιλκίς.

Ο κ. Γεωργαντάς θα μεταφέρει προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας αλλά και προς τη διοίκηση της Εργατικής Εστίας το αίτημα μεταστέγασης των Γενικών Αρχείων, υποστηρίζοντας την αναγκαιότητα άμεσης ικανοποίησής του καθώς πέραν της λειτουργικής αναβάθμισης των Γενικών Αρχείων στο Κιλκίς θα συμβάλλει και στην εξοικονόμηση δημόσιας δαπάνης (κόστος ενοικίου).

Στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Κιλκίς ο κ. Γεωργαντάς είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει με ικανοποίηση ότι  μετά την απόσπαση τριών υπαλλήλων, αναβαθμίστηκε το έργο της καθώς μπορεί να λειτουργεί πλέον και δυο απογεύματα, πέραν του πρωινού ωραρίου της. Ο βουλευτής δεσμεύτηκε να παράσχει κάθε υποστήριξη σε αιτήματα περαιτέρω αναβάθμισης των υπηρεσιών της καίριας για την πολιτιστική ζωή της πόλης και του νομού Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς.

Δελτίο τύπου απ` το Πολιτικό Γραφείο του κ. Γεωργαντά

Σχολιάστε