My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Μετά την agrotika, έρχονται μπλόκα

sullalitirio-agrotesΠορεία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν σήμερα Σάββατο 1 Φεβρουαρίου αγρότες, φωνάζοντας συνθήματα κατά της ακολουθούμενης πολιτικής, με φόντο την 25η Agrotica.

Οι αγρότες διαμαρτύρονται για την φορολογική επιβάρυνσή τους, ενώ ψηλά στην ατζέντα των διεκδικήσεων τους βρίσκονται ζητήματα που αφορούν το υψηλό κόστος παραγωγής και τα δάνεια.

Παράλληλα, στους δρόμους ετοιμάζονται να βγάλουν τα τρακτέρ τους από την ερχόμενη Δευτέρα οι αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, ενώ σε διαβουλεύσεις για τις επόμενες κινήσεις τους βρίσκονται την ίδια ώρα οι εκπρόσωποι άλλων αγροτικών ενώσεων.

Όπως ανέφερε το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων, Βαγγέλης Μπούτας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου υπολογίζεται ότι 30 έως 40 μπλόκα θα στηθούν σε όλη τη χώρα. Ερωτηθείς για τις ακριβείς τοποθεσίες όπου θα στηθούν, ο ίδιος διευκρίνισε πως αυτό εξαρτάται από τις αποφάσεις των κατά τόπους επιτροπών.

Από την πλευρά τους, οι αγρότες που συντάσσονται με την Πρωτοβουλία και το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Ελλάδας ακόμα δεν έχουν λάβει τις τελικές τους αποφάσεις για το τι θα πράξουν και έχουν μεταθέσει τις όποιες κινήσεις τους για τη Δευτέρα. 

Σχολιάστε