My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μετάλλια για Π. Φαρμάκη – Στ. Παρασκευά

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων & Παγκορασίδων – κατέκτησαν χάλκινο στα 300 μ και στα 2000μ αντίστοιχα.

Με δύο χάλκινα μετάλλια και με εξαιρετική συνολική παρουσία γύρισαν από την Καβάλα και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’ οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς.

Με αποστολή έξι αθλητών-τριών και τριπλάσιου σε αριθμό γονείς και φίλους που βρέθηκαν το σαββατοκύριακο στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη” η νέα γενιά του συλλόγου έδειξε πως υπάρχει μέλλον στον σύλλογο και επιβραβεύτηκε ο τρόπος δουλειάς που έχει σχεδιαστεί εδώ και χρόνια.

Η δεκαπεντάχρονη Παναγιώτα Φαρμάκη, επιβεβαίωσε το ταλέντο αλλά και τα προγνωστικά που την συμπεριλάμβαναν στις κορυφαίες φέτος στην Ελλάδα στην κατηγορία της και αναδείχτηκε , μετά από μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, 3η Πανελληνιονίκης στα 300 μ με 42”83 , (43”41 στο προκριματικό) και έδειξε πως το μέλλον στις παρατεταμένες ταχύτητες της ανήκει δικαιωματικά , εφόσον συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο σοβαρά τα επόμενα χρόνια .

Η πρώτη της εμφάνιση σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα για την δεκατετράχρονη Στέλλα Παρασκευά , συνδυάστηκε από μια μεγάλη επιτυχία και ένα χάλκινο μετάλλιο που κατακτήθηκε στα 2000 μ με επίδοση 7’42”84 μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση . Η μικρή της αποστολής απέδειξε με την εμφάνισή της ότι πρόκειται για μεγάλο ταλέντο που αν γυμναστεί συστηματικά θα διαπρέψει στο μέλλον αλλά και πως ο ΓΑΣ Κιλκίς βρήκε στο πρόσωπό της μια ταλαντούχα δρομέα μεγάλων αποστάσεων.

Την 19η θέση με 42”67 κατέλαβε η σκυταλοδρομία 4Χ80 των κοριτσιών του συλλόγου που αγωνίστηκε με τις Παναγιώτα Φαρμάκη , Ελένη Λέφα, Μαρία Ντουμανίδου και την Άννα Αλεβιζάκη που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και διάθεση και αν είχαν γίνει λίγο καλύτερα οι αλλαγές θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ψηλά στην κατάταξη.

Την 22η θέση με 10”67 στο σύνολο της κατάταξης των 80 μ των Παμπαίδων κατέλαβε ο ταλαντούχος σπρίντερ Γιάννης Ρηγόπουλος στην πρώτη του συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα αποκομίζοντας πολύ σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον , ενώ ικανοποιητική ήταν και η παρουσία της Μαρίας Ντουμανίδου στο ίδιο αγώνισμα με χρόνο. 11”50

Σχολιάστε