My Twitter Feed

6 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ενημέρωση για δρόμο σε Παιονία -

Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου, 2021

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Μεγάλη συγκέντρωση Φραγγίδη (Βίντεο)

Με μια μεγάλη συγκέντρωση στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο

του Δήμου Κιλκίς ολοκλήρωσε την προεκλογική του καμπάνια ο Γιώργος Φραγγίδης. Τον υποψήφιο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ προλόγισε ο καθηγητής Γιάννης Τσιτουρίδης, διευθυντής Ακτινολογικού στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, πλέκοντας το εγκώμιό του, τόσο για την πολιτική διαδρομή του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, όσο και για την θητεία του ως διευθυντή στο νοσοκομείο “Αγ. Δημήτριος”.

Ο κ. Φραγγίδης ξεκίνησε την ομιλία του υπογραμμίζοντας ότι “η πατρίδα μας περνάει έναν εφιάλτη, με την ανεργία και το κόψιμο μισθών και συντάξεων, την ώρα που οι νέοι μας ξενητεύονται”. Επιστρατεύοντας ισχυρές δόσεις κριτικής για το κόμμα του, τόνισε ότι “οι θυσίες δεν ήταν δίκαιες, καθώς τα βάρη τα σήκωσαν τα φτωχά στρώματα, κι αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος μας, το οποίο όμως αναγνωρίσαμε”.

“Αργήσαμε πολύ να πάρουμε μέτρα και δώσαμε πολλές υποσχέσεις”, είπε ο κ. Φραγγίδης, τονίζοντας ωστόσο ότι “το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που ζήτησε συγνώμη για τα λάθη του”.

 

Αναφερόμενος στις εκλογές της Κυριακής, ο κ. Φραγγίδης είπε ότι ¨κρίνεται το μέλλον της χώρας για 10 – 20 χρόνια” κι ότι υπάρχουν τρεις κυβερνητικές προτάσεις, αυτή του κ. Σαμαρά, εκείνη του κ. Τσίπρα και η πρόταση του ΠΑΣΟΚ. Επικρίνοντας δε τις δυο πρώτες προτάσεις, ζήτησε απ` τους συγκεντρωμένους να στηρίξουν την κυβερνητική πρόταση του ΠΑΣΟΚ για μια “κυβέρνηση φιλοευρωπαική της κενροαριστεράς”.

“Οι εκλογές δεν πρέπει να γίνουν μέρος του προβλήματος της Ελλάδας αλλά μέρος της λύσης του”, είπε ο κ. Φραγγίδης, προσθέτοντας ότι χρειάζονται άνθρωποι με εμπειρία, για να τους εμπιστευτούμε”.

Μιλώντας για τον ίδιο, τόνισε ότι η περίοδος των 10 μηνών που χρημάτισε βουλευτής ήταν εξαιρετικά δύσκολη αφού έπρεπε να πάρει “αποφάσεις μεταξύ της οργής του λαού και του συμφέροντος της πατρίδας”. Και πρόσθεσε: “Πήρα τις αποφάσεις μου με πόνο ψυχής αλλά συνειδητά και χωρίς παλινωδίες”.

Για να καταλήξει λέγοντας: “Επαγγελματίας πολιτικός δεν ήμουν ποτέ. Θα είμαι πάντα κοντά στον πολίτη ανεξάρτητα απ` το αποτέλεσμα των εκλογών γιατί αυτό μου επιτάσει η συνείδησή μου. Σας ζητώ να με βοηθήσετε να ξαναμπώ στη Βουλή γιατί μαζί με μένα θα `στε κι εσείς εκεί”.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι πρώην δήμαρχοι Δ. Τερζίδης και Χρ. Ανθρακίδης, ο αντιδήμαρχος Κιλκίς Δ. Τσαντάκης κι ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Π. Τονικίδης.

Βίντεο: Kilkis-press.gr

Σχολιάστε