My Twitter Feed

25 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Στο στόχαστρο τα δικαιώματα -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΝΙΚ: Στηρίξτε το νοσοκομείο μας -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Περιπατητές: Υπέρ της μονάδας αλλά… -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Ιός: Πήραμε πάλι την ανιούσα; -

Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, 2021

Μεγάλη νίκη στη πρόβα τζενεράλε!

Θετική ήταν η πρόβα τζενεράλε ενόψει πρωταθλήματος για τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, που σε φιλικό αγώνα το απόγευμα του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη επικράτησε με 2-0 του Αγίου Γεωργίου Νέας Κρήνης. Ο αγώνας είχε διάρκεια δύο 40λεπτων.

3Κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο που έχει υψηλές βλέψεις εφέτος και έμπειρες παίκτριες, οι νεαρές του Νίκου Κωτάκη τα πήγαν θαυμάσια, παρά το γεγονός πως έπαιζαν σε πλαστικό γήπεδο στο οποίο δεν είναι συνηθισμένες.
Μοιρασμένο το πρώτο μέρος με τη Μαρία Φούρναρη στο πρώτο δεκάλεπτο να έχει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει. Σωστή αμυντική λειτουργία για τον ΑΟΚ, και όποτε χρειάστηκε η τερματοφύλακας Δέσποινα Τσιραπίδου ήταν σταθερή.

Μεγάλη απόκρουση της Τσιραπίδου στις αρχές της επανάληψης σε τετ-α-τετ, και από το πρώτο τέταρτο του δευτέρου μέρους και έπειτα, ο Κιλκισιακός είχε πατήματα, περισσότερες δυνάμεις από τις αντιπάλους και δημιουργούσε καταστάσεις.

Η Καραβασίλη προειδοποίησε στο 25′ του δευτέρου ημιχρόνου, και στο 32′ υποδέχθηκε όμορφα με το στήθος και με δεξί διαγώνιο σουτ έξω από τη περιοχή έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία για το 1-0.
Τρία λεπτά αργότερα και πάλι η Καραβασίλη μπήκε στη περιοχή, ξεπέρασε τη προσωπική της αντίπαλο και με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πλέον η ομάδα στρέφεται στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τη Κυριακή 27 Νοεμβρίου υποδέχεται τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Γιαννιτσών, με τη διοίκηση, τη τεχνική ηγεσία, και τα κορίτσια μας να απευθύνουν πρόσκληση στον κόσμο να γεμίσει το Δημοτικό Στάδιο!

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσιραπίδου, Πουλιοπούλου, Κουτσουραδή, Ασκονίδου, Μουρατίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Βασιλειάδου, Αναστασιάδου, Ν. Παπαδοπούλου, Φούρναρη, Αδαμίδου. Αγωνίστηκαν και οι Διαμαντίδου, Γάτσιου, Παυλίδου, Παρπαρά, Τζιτζίδου, Αρβανιτάκη, Γυμνοπούλου, Αντωνιάδου, Τσαβδαρίδου, Μέλανι, Παμπουκίδου.

Σχολιάστε