My Twitter Feed

28 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Κι οι περιπατητές ενάντια στη μονάδα -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Διακοπές ρεύματος σε 22 οικισμούς -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Τα βρόντηξε ο Γ. Μιχαηλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δήμος Παιονίας: Μην ρυπαίνετε -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Μεγάλη διάκριση Κιλκισιώτη

Ο Κιλκισιώτης Λάζαρος Τυρεκίδης έχει προσκληθεί να συμμετέχει ως κεντρικός ομιλητής στο παγκόσμιο συνέδριο Μάρκετινγκ «MarketingSherpaSummit» στο ξενοδοχείο Bellagio του Λας Βέγκας.

Lazaros Tyrekidis 1Το συνέδριο θα διαρκέσει 3 μέρες ξεκινώντας από 22 Φεβρουαρίου 2016 και θα συμμετέχουν στελέχη επιχειρήσεων και ομιλητές από όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας τεχνικές και επιτυχημένες στρατηγικές στο χώρο του διαδικτυακού μάρκετινγκ. Ο Λάζαρος Τυρεκίδης θα πραγματοποιήσει την ομιλία του την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 3 το μεσημέρι.

Ο Λάζαρος είναι διευθυντής του τμήματος διαδικτυακού μάρκετινγκ στην εταιρεία MetropolisInternational στο Λονδίνο. Η εταιρεία με 350 άτομα προσωπικό και 7 διαφορετικά γραφεία σε Αγγλία και Νέα Υόρκη, δραστηριοποιείται στο κομμάτι μέσων ενημέρωσης.

Την επιτυχημένη του επιχειρηματική πορεία θα παρουσιάσει τη δεύτερη μέρα του συνεδρίου, αναλύοντας τις στρατηγικές που εφάρμοσε και οδήγησε σε αύξηση 8% των εσόδων της εταιρίας μέσα σε χρονικό διάστημα 10 μηνών.

Η συμμετοχή του σε αυτό είναι μία μεγάλη επιτυχία καθώς θα βρίσκεται σε ένα από τα σημαντικοτερα συνέδρια Μάρκετινγκ σε όλο τον κόσμο, ανάμεσα σε 37 διακεκριμένους ομιλητές μεταξύ των οποίων, ένας υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης, ένας bestseller συγγραφέας των NewYorkTimes, ένας καθηγητής του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ και πολλά άλλα διευθυντικά στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων.

Ο Λάζαρος έχει καταγωγή από τον Καμπάνη Κιλκίς και τα τελευταία 5 χρόνια ζει και εργάζεται στο Λονδίνο.

Για περισσότερες λεπτομέρεις ακολουθείστε το site του συνεδρίου εδώ: http://www.meclabs.com/training/marketing-summit/marketingsherpa-summit-2016/speakers

Σχολιάστε