My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μείωση τελών για επαγγελματίες

*Και αντίμετρα ένεκα εφαρμογής του αντικαπνιστικού.

Το αίτημα του Επιμελητηρίου για μείωση των τελών χρήσης κοινόχρηστων χώρων (πεζοδρομίων και πλατειών) στους τοπικούς επιχειρηματίες, δεσμεύθηκε να ικανοποιηθεί μεσοσταθμικά από την επόμενη περίοδο υλοποίησης της τιμολογιακής πολιτικής (2020-2021), ο δήμαρχος Κιλκίς Δ. Κυριακίδης.

Παράλληλα, στη συνάντηση εργασίας με τη διοίκηση του ΕΒΕ Κιλκίς, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, ο κ. Κυριακίδης υποστήριξε ότι σε συνεργασία τόσο με το Επιμελητήριο όσο και με τους επαγγελματίες θα πρέπει να εξεταστούν αντίμετρα για την απώλεια των εσόδων που υφίστανται οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων καφέ και εστίασης από την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

«Είναι υποχρέωσή μας, τόνισε, να βρούμε τρόπους να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και έχουν πληγεί βαθιά από την δεκαετή οικονομική κρίση».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τον προέδρου του ΕΒΕ Χρήστο Χατζημλάδη και των μελών της διοίκησης τέθηκαν τα θεμέλια για μια πιο ενεργή και παραγωγική συνεργασία μεταξύ Δήμου και Επιμελητηρίου σε ζητήματα ανάπτυξης του Δήμου Κιλκίς με δράσεις κοινού ενδιαφέροντος όπως η συνδιοργάνωση της ετήσιας εμπορικής εκδήλωσης ‘’Κερνάμε Κιλκίς’’, η επανέκδοση του οδηγού γαστρονομίας ‘’Γεύση από Κιλκίς’’ καθώς και προγράμματα βιώσιμης αστικής ανάπτυξης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν και ο αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Κώστας Βιολιτζής, ο υπεύθυνος ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων Σωτήρης Τσέτος και ο διευθυντής του φορέα Γιώργος Ηλιάδης.    

Σχολιάστε