My Twitter Feed

29 Οκτωβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ κόμικς -

Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου, 2021

Ιός: Πρώτοι και χειρότεροι! -

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Ανακοινώσεις για 28η Οκτωβρίου -

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Ματαιώθηκαν όλες οι παρελάσεις -

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Νέο ρεκόρ κρουσμάτων στο νομό -

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Πληρώθηκαν οι ενισχύσεις -

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου, 2021

Ιός: Συνεχίζεται ο καλπασμός -

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Αποκομμένα χωριά του Ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου, 2021

Ματαιώθηκαν όλες οι παρελάσεις

Η τεράστια έκρηξη της πανδημίας στο νομό Κιλκίς ανάγκασε τους φορείς που συμμετείχαν σήμερα Τετάρτη στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε στο Διοικητήριο, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, ν` αποφασίσουν ομόφωνα τη ματαίωση των παρελάσεων για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Αντιπεριφέρεια, στην οποία δεν αναφέρονται οι φορείς που συμμετείχαν στη σύσκεψη, γίνεται λόγος για απόφαση που ελήφθη “με γνώμονα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, σε μία περίοδο κατά την οποία το επιδημιολογικό φορτίο στην Π.Ε. Κιλκίς είναι ιδιαίτερα αυξημένο και τα κρούσματα καταγράφονται καθημερινά σε υψηλό αριθμό, αναλογικά με τον πληθυσμό”.

Ωστόσο, αύριο Πέμπτη 28η Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθούν οι επίσημες δοξολογίες στους ναούς, οι επιμνημόσυνες δεήσεις και οι καταθέσεις στεφάνων στα ηρώα, στις οποίες θα παραστούν κι οι σημαιοφόροι και παραστάτες των σχολείων, με την τήρηση φυσικά όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Όπως αναφέρει η Αντιπεριφέρεια, “ο κ. Βεργίδης όπως και οι υπόλοιποι φορείς τονίζουν πως η απόφαση αυτή που ελήφθη αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ενδεχομένως να έχει φέρει σε δύσκολη θέση τους γονείς οι οποίοι έχουν ήδη κάνει τις απαραίτητες αγορές για τα παιδιά τους ενόψει του εορτασμού της εθνικής επετείου και γι’ αυτό ζητούν την κατανόηση των πολιτών.”

Σχολιάστε