My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Μας παίρνουν τις φάτνες!

Του Πέτρου Κατσάκου.


Για κάτι χρόνια μας έλεγαν ότι αυτή είναι η κυβέρνηση που θα έβγαζε τη χώρα από το ευρώ και απειλούσαν από τα τηλεπαράθυρα, κουνώντας χαρτονομίσματα της Ζιμπάμπουε, πως ο Τσίπρας…

Για κάτι χρόνια μας έλεγαν ότι αυτή είναι η κυβέρνηση που θα έβγαζε τη χώρα από το ευρώ και απειλούσαν από τα τηλεπαράθυρα, κουνώντας χαρτονομίσματα της Ζιμπάμπουε, πως ο Τσίπρας θα μας κάνει τριτοκοσμική χώρα. Μετά έπιασαν το κουβάρι του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, τρομοκρατώντας τους πολίτες για τις ορδές των βάρβαρων της Ανατολής που έρχονται να εξισλαμίσουν τη χώρα και να αλλοιώσουν τον πολιτισμό μας. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τώρα μας προέκυψε ακόμη ένα ύπουλο και ανθελληνικό σχέδιο αυτών των απάτριδων και εθνομηδενιστών συριζαίων.

Και όσοι δεν είδατε και δεν ακούσατε τον Μάκη τον Βορίδη την Κυριακή το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά χάσατε. Χάσατε την ευκαιρία να μάθετε για το σατανικό σχέδιο της κυβέρνησης που, μέσω της αναθεώρησης του συντάγματος, επιχειρεί να “ρηγματώσει την ιστορική παράδοση” και την ισορροπία “που υπήρχε ανάμεσα στον αυτοκράτορα και τον πατριάρχη” που οι Έλληνες φυλάσσουν μέχρι σήμερα ως γνήσιοι κληρονόμοι της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Αν δεν ακούσατε τον τομεάρχη Εσωτερικών της Ν.Δ. να περιγράφει όλα όσα κρύβει η αναθεώρηση του σχετικού άρθρου του συντάγματος για τις σχέσεις Πολιτείας και Εκκλησίας και ετοιμάζεστε να γιορτάσετε Χριστούγεννα, πλανάστε πλάνη οικτρά. Δεν θα γιορτάζουμε δημόσια τα Χριστούγεννα και δεν θα μπορούμε να βάλουμε μια φάτνη αν περάσει η συνταγματική αναθεώρηση των συριζαίων, αποκάλυψε στον εμβρόντητο Γιώργο Αυτιά ο Μάκης Βορίδης.

Γιατί καλά με την εικόνα του Χριστού που θα τη βγάλουν από τα σχολεία, τον σταυρό που θα μας αφαιρέσουν από τη σημαία και την κατάργηση του όρκου, αλλά τη φάτνη; Η φάτνη τι σας έφταιξε, βρε αθεόφοβοι μπολσεβίκοι, και θέλετε να την εξαφανίσετε; Και πού θα κοιμηθεί τον άλλο μήνα ο νεογέννητος Ιησούς, βρε αντίχριστα κουμμούνια, που ήρθατε να ρηγματώσετε αυτά που έχουν συμφωνήσει τόσους αιώνες τώρα ο αυτοκράτορας με τον πατριάρχη;

Γιατί τίποτα δεν έχει σκοπό να αφήσει όρθιο αυτή η κυβέρνηση, και κάτι ξέρει ο Αμβρόσιος που Κυριακή παρά Κυριακή χτυπάει πένθιμα τις καμπάνες μπας και ξυπνήσουμε και καταλάβουμε ότι, εκτός από τα του Βυζαντίου, κινδυνεύουν και όλα όσα μας κληρονόμησε η “εθνοσωτήριος”, τιμητής των οποίων είναι εδώ και δεκαετίες ο για τα μάτια του κόσμου φιλελεύθερος τομεάρχης της Ν.Δ.

Άρθρο στην ΑΥΓΗ

Σχολιάστε