My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Μαζί τις πίτες, Αίας και Ηρακλής

aias-kilkis-pitaΤην Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι ακαδημίες Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς και το τμήμα Τζούντο του Γ. Σ . Ηρακλή Θεσ/νίκης στην αίθουσα προπονήσεων Τζούντο στις Αθλητικές εγκαταστάσεις Ατέρμων στον Άγιο Παντελεήμονα  Κιλκίς.

Παρουσία περίπου 80 αθλητών – τριων και των γονέων τους πραγματοποιήθηκε το πρώτο φιλικό ραντόρι για το έτος 2016 για τους δυο συλλόγους.

Μετά το πέρας του ραντόρι πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας όπου τυχεροί αναδείχθηκαν στην πίτα των αθλητών η 8χρονη αθλήτρια του Γ. Σ. Ηρακλή Θεσ/νίκης Μαϊστρέλλη Μυρτώ ενώ στην πίτα των γονέων ο Κος Δημάκης Νικόλαος που κέρδισαν από ένα αναμνηστικό δώρο από το ΚΕΘΕΑ Ιθάκη.

aias-kilkisΣτην συνέχεια ακολούθησε η ανασκόπηση της Χρονιάς που πέρασε απο τον Προπονητή Τζούντο Κο. Αθανάσιο Καρύτσα και καλωσόρισε τους εκπροσώπους του Δ.Σ. ΑΙΑΣ Κο. Αμοιρίδη Χαράλαμπο Αντιπρόεδρο του Συλλόγου και τον Κο. Παυλίδη Αλέξανδρο Γενικό όλων των τμημάτων του ΑΙΑΝΤΑ. Ακολούθησε ομιλία από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου ο οποίος ευχήθηκε μία Καλή Χρονιά, δύναμη στους Αθλητές και τον Προπονητή Τζούντο Κο. Καρύτσα Αθανάσιο για την νέα αγωνιστική σεζόν και υποσχέθηκε την ένταξη του Τμήματος στην Ομοσπονδία Τζούντο.

Παράλληλα  έγιναν και οι απονομές των διπλωμάτων στους επιτυχόντες στον βαθμό της Μαύρης Ζώνης 1ου DAN W.J.F από τον  Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του ΚΕΘΕΑ Θεσσαλονίκης τεχνικού συμβούλου τζούντο του Γ. Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ 4ο DAN W.J.F Μαΐστρέλλης Αυγερινός.

Λίγο πριν το τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν αγώνες αδερφοποίησης μεταξύ των δυο συλλόγων καλωσορίζοντας τους νέους αθλητές- τριες  στην οικογένεια του Τζούντο για όλους.

Στο τέλος  σχηματίστηκε η ομάδα που θα συμμετάσχει στο 3ο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα παραδοσιακού Τζούντο στις 24-25-26 Ιουνίου 2016 που θα γίνει στην  Θεσ/νίκη και  θα εκπροσωπηθεί από το κλιμάκιο της Κεντρικής Μακεδονίας.

Σχολιάστε