My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Μαζί αγρότες – επιστημον. φορείς

Με πρωτοβουλία των εκπροσώπων των επιστημονικών φορέων του νομού Κιλκίς πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους του αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Κιλκίς, χθες Τετάρτη 27 Ιανουαρίου και ώρα 20:30, στον χώρο συγκέντρωσης των αγροτών στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς.

trakter-epistimonesΣε ανακοίνωσή τους, οι φορείς που συμμετείχαν (ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ, ΙΑΤΡΙΚΟΣ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ και ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ σύλλογοι, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ και ΕΝΩΣΗ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ), αναφέρουν τα εξής:

Οι επιστήμονες του τόπου μας θεώρησαν ότι είχαν ηθική υποχρέωση να επισκεφθούν τους αγρότες μας σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο δίκαιο αγώνα τους.

Στη συνάντηση διαπιστώθηκε:

“Ότι η διαμόρφωση ενός δικαίου συστήματος κοινωνικής ασφάλισης αφορά κάθε πολίτη είτε είναι επιστήμονας είτε ελεύθερος επαγγελματίας είτε αγρότης-κτηνοτρόφος.

Ότι η επίμαχη πρόταση του ασφαλιστικού είναι ατελής, άδικη, ανορθολογική και παράλογη.

Ότι παραγνωρίζει θεμελιώδεις αρχές της κοινωνικής ασφάλισης, υπονομεύει την απασχόληση και την ανάπτυξη και κυρίως παραβλέπει ότι πίσω από τους αριθμούς βρίσκονται ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Οι επιβαρύνσεις στις οποίες υποχρεωνόμαστε όλοι οι επιστήμονες, αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες ισοδυναμούν με δήμευση του εισοδήματός μας αποστερώντας μας τα αναγκαία αξιοπρεπή και ανάλογα προς την εργασία μας μέσα διαβίωσης και οδηγούν στην οικονομική εξόντωση της πλειονότητας.

Ο αγώνας είναι κοινός και δεν υπάρχουν περιθώρια υποχώρησης διότι κανένας δεν μπορεί να υποχρεωθεί στα αδύνατα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”

Σχολιάστε