My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Μήνυμα Φραγγίδη για εκλογές

Απ` τον υποψήφιο βουλευτή Κιλκίς με το ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, Γιώργο Φραγγίδη, εκδόθηκε το ακόλουθο ευχαριστήριο – κάλεσμα:

raggidis-giorgos

Που τονίζετε προς κάθε κατεύθυνση την εντιμότητά μου και τον τρόπο που σας έχω εκπροσωπήσει έως τώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που σταθήκατε αυτά τα χρόνια δίπλα μου ως φίλοι και ως συναγωνιστές  που σήμερα με τόλμη δίνετε την μάχη πλάι μου και προτρέπετε στους φίλους σας να με ενισχύσουν με τον σταυρό προτίμησης τους στην κάλπη στις 25 Ιανουαρίου.

Μαθαίνω τις συζητήσεις στα καφενεία των χωριών μας, στα μαγαζιά των πόλεων μας και ειλικρινά συγκινούμαι από τα πολλά καλά λόγια που ακούγονται. Συγκινούμε απ’ την ζεστή σας αποδοχή στο εγχείρημά μου να είμαι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ σ’ αυτές τις πιο σημαντικές εκλογές μετά την μεταπολίτευση, τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Η αγάπη σας είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση του αγώνα μου και με δεσμεύει πολύ περισσότερο απ ότι οτιδήποτε άλλο στην εκπλήρωση των υποσχέσεων απέναντί σας.

Εμείς εδώ στο Κιλκίς με κάθε ευκαιρία, πολύ περισσότερο σ αυτές τις εκλογές, δείχνουμε  τον δρόμο της εθνικής συνεννόησης. Θα δείξουμε τώρα με τα αποτελέσματα του νομού  και έμπρακτα, το μοντέλο της Ελλάδας που οραματιζόμαστε. Την Κυριακή στις 25 Ιανουαρίου θα επιλέξουμε με την τετράγωνη λογική μας να ενισχύσουμε το ΠΑΣΟΚ που είναι αποδεδειγμένα ο εγγυητής της επόμενης μέρας.

Σας ευχαριστώ για τον σταυρό στην υποψηφιότητά μου.

Σας ευχαριστώ για την επιλογή σας στο ΠΑΣΟΚ  ως  αποδεδειγμένη δύναμη ευθύνης που επέλεξε τον δύσκολο δρόμο του αγώνα για να βγεί η χώρα μας απ την κρίση.

Σας ευχαριστώ που την Κυριακή στις 25 Ιανουαρίου  θα κινητοποιήσετε τους φίλους και τους συγγενείς σας για να ψηφίσουν και να επιλέξουν με τον σταυρό τους στο σωστό ψηφοδέλτιο το όραμα για το μέλλον μας.

 Η αγάπη σας και η προτίμηση σας  αποτελεί δέσμευση για εμένα

Γιώργος Φραγγίδης

Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

Σχολιάστε