My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Μήνυμα Τονικίδη προς επιτυχόντες

Σε μήνυμά του προς τους νεοεισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, αναφέρει τα εξής: 

“Με ιδιαίτερη ικανοποίηση εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και τις νέες του νομού Κιλκίς, που κατάφεραν να πετύχουν τον δύσκολο στόχο τους, την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας μας.

Οι αυριανοί φοιτητές, με τις ικανότητες που διαθέτουν και τις δεξιότητες που θα αποκτήσουν, εγγυώνται ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας. Επίσης, θέλω να συγχαρώ τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την πολύπλευρη στήριξη που έδωσαν στα παιδιά τους, με υπομονή και αγάπη.

Θέλω όμως, να απευθυνθώ και σε όσους μαθητές δεν είχαν την τύχη να πετύχουν σ’ αυτή την προσπάθεια. Πρέπει να ξέρουν καλά ότι θα τους δοθούν αμέτρητες ευκαιρίες για να πετύχουν τους στόχους τους, αρκεί να επιδείξουν ρεαλισμό, υπομονή και υπευθυνότητα.

Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση. Εύχομαι αισιοδοξία και καλή συνέχεια σε όλους.”

Σχολιάστε