My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Με προχειρότητα τα πειραματικά” -

Δευτέρα, 26 Απριλίου, 2021

Πρωτοπόροι οι εκπαιδευτικοί μας! -

Δευτέρα, 26 Απριλίου, 2021

4,6 εκατ. για πράσινη ανάπτυξη -

Κυριακή, 25 Απριλίου, 2021

Στα ύψη πάντα τα νέα κρούσματα -

Κυριακή, 25 Απριλίου, 2021

Δωρεάν καθημερινά τεστ στο Κιλκίς -

Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Σταθεροποίηση σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Ήπια θετικός και εμβολιασμένος -

Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

Τεστ σε Ν. Γυν/στρο, Κιλκίς και Βάθη -

Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Μήνυμα και ευχές του Ανδρέα Βεργίδη

Γιορτάζουμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου στέλνοντας με το Ανέσπερο Φως της Ανάστασης μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Η κορυφαία αυτή γιορτή της Χριστιανοσύνης μας διδάσκει τις πανανθρώπινες αξίες της αγάπης και της αλληλεγγύης κι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία ιδίως στις μέρες μας, καθώς, η ανθρωπότητα εξακολουθεί να δοκιμάζεται από την πανδημία.

Οι δύσκολες μέρες έχουν έντονη τη γεύση των θλίψεων, της κόπωσης, της πικρίας και της απόγνωσης.  Δοκιμαστήκαμε από την πανδημία, χάσαμε δικούς μας ανθρώπους. Άλλοι παλεύουν για να νικήσουν τον αόρατο εχθρό. Μακάρι το φετινό Πάσχα να φέρει τη λύτρωση, την ελπίδα σε κάθε οικογένεια.

Σε τόσο δύσκολες εποχές, λέμε καθημερινά και εμπράκτως μέσα από την ενίσχυση των νοσοκομείων, των κέντρων υγείας και των άλλων μονάδων παροχής υπηρεσιών δημόσιας υγείας με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,  ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ΕΣΥ.

Καταφέραμε να μείνουμε όρθιοι, ακολουθώντας με υπευθυνότητα και συνέπεια όλες τις οδηγίες και έχουμε ως φωτεινό παράδειγμα όλους και όλες όσοι έβαλαν το δικό τους “λιθαράκι” σε κάθε ιστορία ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και προσφοράς για να είμαστε ασφαλείς.

Ας αποτελέσει το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης, πηγή έμπνευσης και πίστης.  Εύχομαι σε όλους και όλες σας, υγεία, οικογενειακή ευτυχία και προκοπή.

Καλή Ανάσταση. Καλό Πάσχα .

Σχολιάστε