My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Μήνυμα ενόψει απεργίας

eirini-agathopoulou-001Μήνυμα ενόψει της πανεργατικής απεργίας της 6ης Νοέμβρη, απηύθυνε στους εργαζόμενους η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ,  Ειρήνη Αγαθοπούλου, τονίζοντας τα εξής:

“ΑΥΤΟΙ… ασχολούνται με τα μαγειρέματα και την ευημερία των αριθμών. Νοιάζονται για τα συμφέροντα του επιχειρηματικού τους περίγυρου, επιδιώκουν τη θαλπωρή της εξουσίας και των ευρωπαίων συνεταίρων τους. Το άγχος τους περιορίζεται στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, της δημόσιας παιδείας και υγείας, των λιμανιών, των τρένων, ακόμα και του νερού. Τα όπλα που χρησιμοποιούν για όλα αυτά είναι η απαξίωση των θεσμών και της Δημοκρατίας, η επιβολή, η επιστράτευση, η καταστολή και η απόλυση, ενώ εσχάτως επιστρατεύουν τον τρόμο και την αναμασημένη θεωρία των δύο άκρων.

ΕΜΕΙΣ… είμαστε αντιμέτωποι με την καθημερινή εξαθλίωση, την ανθρωπιστική κρίση, την καλπάζουσα ανεργία των νέων και την καταβαράθρωση μισθών και συντάξεων. Ζούμε με την αγωνία της διαθεσιμότητας και της απόλυσης, του κρύου χειμώνα χωρίς πετρέλαιο. Ξέρουμε ότι κάθε μέρα που περνά, μας αφαιρούνται τα βασικά δικαιώματα και η πρόσβαση στο διαλυμένο σύστημα υγείας, στην παιδεία και τα πανεπιστήμια που κλείνουν κάτω από το βάρος των περικοπών και των απολύσεων. Μέσα στην αναμπουμπούλα ανακαλύπτουν ότι πρέπει όσοι δουλεύουν για ψίχουλα, να συνεχίσουν να το κάνουν ακόμα και τις Κυριακές. Τα μόνα όπλα που μας έμειναν είναι η ενότητα και η αλληλεγγύη για την ανατροπή.”

Σχόλια
One Response to “Μήνυμα ενόψει απεργίας”
  1. Ο/Η Γρηγορης λέει:

    Καλα τα λες Ειρηνη, μονο που πριν απο τον ΣΥΡΙΖΑ, προηγηθηκε ενα ΠΑΣΟΚ πολλα υποσχομενο, αλλα τα αποτελεσματα της πολιτικης τους μας εχουν κλονισει την εμπιστοσυνη. Στην συνεχεια φορτοθηκαμε την ΝΔ και τον Κωστακη, που μας υποσχεθηκε την επανιδρυση του κρατους, αλλα αντι για επανιδρυση ο διαδοχος του σε συνεργασια με τον μεγα …σοσιαλιστη, μαλλον θα το κλεισουν το καταστημα. Συμβουλη δικη μου, οσα λιγοτερα υποσχεσθε τοσο πιο πειστικοι ειστε.

Σχολιάστε