My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Μήνυμα Γεωργαντά προς νεοδημοκράτες

Μ` αφορμή την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ, Γιώργος Γεωργαντάς, απηύθυνε στους Κιλκισιώτες το εξής μήνυμα:

Στην έναρξη του κρισιμότερου προεκλογικού αγώνα μετά τη μεταπολίτευση  κρίνω σκόπιμο να θέσω υπόψη των πολιτών – ψηφοφόρων ορισμένες σκέψεις μου αναφορικά με τις αξίες που θα επιβραβεύσουν ή θα απορρίψουν και τις επιλογές συμφερόντων που συνεπάγεται η ψήφος στην κάλπη.Απευθύνομαι στους Νεοδημοκράτες, στη βάση του μεγάλου φιλελεύθερου ευρωπαϊκού κόμματος,  για να τους υπενθυμίσω τη δημόσια πρόσκλησή μου, λίγες ημέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές της 29ης Νοεμβρίου 2009.

Τότε λοιπόν, πριν από 30 μήνες,  προσκάλεσα ως εξής:
«Σήμερα υποχρέωση του κάθε νεοδημοκράτη είναι να σπάσει τα στεγανά και τους μηχανισμούς αναπαραγωγής της πολιτικής εξουσίας που λειτουργούν ερήμην της κομματικής βάσης και εν τέλει ερήμην του λαού. Την Κυριακή λοιπόν είναι μια ευκαιρία για τη βάση της Νέας Δημοκρατίας να πάρει στα χέρια της την τύχη του κόμματος.

 Η υπερψήφιση του Αντώνη Σαμαρά εγγυάται τη λειτουργία του κόμματος υπέρ των συμφερόντων της βάσης και του λαού. Εγγυάται τη διάλυση των μηχανισμών, φέρνει τη Νέα Δημοκρατία σε μια νέα εποχή, όπου κυρίαρχη δύναμη είναι πλέον το συμφέρον των πολλών, το συμφέρον του λαού κι όχι οι ιδιοτέλειες των μηχανισμών.»

Σήμερα υπενθυμίζω την πρόσκληση εκείνη καθώς είναι περισσότερο παρά ποτέ επίκαιρη. Τα στεγανά της εξουσίας πρέπει να σπάσουν με πρωτοβουλία και των πολιτών, οι μηχανισμοί αναπαραγωγής της εξουσίας πρέπει να αποσυντεθούν, η διάλυση των μηχανισμών είναι πρώτιστη υποχρέωση των πολιτών.

Απευθύνομαι σε κάθε πολίτη του Κιλκίς που επιλέγει την αστική δημοκρατία ως το πολίτευμα εντός του οποίου επιθυμεί να ζήσει και να δημιουργήσει. Όσα συνέβησαν τα τελευταία 2,5 χρόνια έχουν ανατρέψει παραδοσιακές κομματικές επιλογές περασμένων δεκαετιών. Τους καλώ να μελετήσουν τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και με το «χέρι στην καρδιά» να αποφασίσουν. Σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς δεν είναι απλά ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ο πολιτικός που δικαιώθηκε – μόνος αυτός- για τις θέσεις του όταν οι άλλοι λειτουργούσαν σαν τα παπαγαλάκια της τρόικας. Σήμερα δεν υποφέρουν λιγότερο ή περισσότερο οι νεοδημοκράτες από τους  πασόκους, ή τους αριστερούς κ.ο.κ. 
Ο Αντώνης Σαμαράς λοιπόν αποτελεί την ελπίδα της χώρας να ανακοπεί επιτέλους ο κατήφορος της ύφεσης για να ξαναβρούν την αισιοδοξία τους όλοι οι Έλληνες. Και αυτό θα συμβεί όταν μετά τις εκλογές θα έχει τη δυνατότητα να ασκήσει απερίσπαστος την αναπτυξιακή πολιτική που έχει επεξεργαστεί.

Κάθε άλλη λύση απλά θα σημάνει απώλεια πολύτιμου χρόνου. Όλοι γνωρίζουν ποιος μπορεί να σπάσει τον κύκλο της ήττας. Μην σπαταλήσουμε  χρόνο που δεν μας περισσεύει.”

Σχολιάστε