My Twitter Feed

23 Δεκεμβρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ζητούνται απαντήσεις για τη Πάολα -

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2021

Υπηρεσίες υγείας διασυνοριακά -

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου, 2021

Λεφτά για τον Επενδυτικό Οδηγό -

Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου, 2021

Αναβαθμίζεται ο Γ. Φραγγίδης! -

Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου, 2021

Nέα διοίκηση στους αρχιτέκτονες -

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, 2021

Καμπάνια ενάντια στην ακρίβεια -

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, 2021

Συνεχίστηκε η καθοδική πορεία -

Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου, 2021

Έπεσε παγετός στα Κρούσια -

Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου, 2021

Μήνυμα Βεργίδη για τις γιορτές

Μήνυμα του αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη, για τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους:

«Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Οι εορτές των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους είναι μία ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε τις σπουδαίες αξίες που μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους, όπως η αλληλεγγύη και η αγάπη. Αξίες οι οποίες έγιναν περισσότερο δυνατές από τη στιγμή που η πανδημία του κορονοϊού άρχισε να δοκιμάζει τόσο έντονα την ανθρωπότητα.

Η Γέννηση του Θεανθρώπου σηματοδοτεί μια νέα ζωή, γεννά προσδοκία για καλύτερες μέρες, χωρίς υποκρισία, μικροψυχίες και μιζέρια.

Μπορούμε, μακριά από υπερφίαλες φιλοδοξίες και εμμονές, να διδαχθούμε από το νόημα και τη σημασία της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης, να βαδίσουμε στο “μονοπάτι” της καλοσύνης και της αρετής, έχοντας οδηγό τα πραγματικά μηνύματα των Χριστουγέννων, τον αλληλοσεβασμό και την αλληλοβοήθεια.

Το 2021, μας προετοίμασε για το Νέο Έτος που θα υποδεχθούμε σε λίγες μέρες, διδάσκοντας μας την ανάγκη να μεριμνούμε με όλες μας τις δυνάμεις, έχοντας “πυξίδα” την αλληλεγγύη, για τη στήριξη των συμπολιτών μας. Σ’ αυτήν την κρίση, αποδείχθηκε πόσα μπορούμε να κάνουμε μαζί.

Ο χρόνος που αφήνουμε πίσω μας, ήταν καθοριστικός για την εξέλιξη αποτελεσματικών εργαλείων για την καταπολέμηση της πανδημίας. Το σύνολο των δυνάμεων κινητοποιήθηκε σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Σ’ αυτό το πλαίσιο η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στήριξε και εξακολουθεί να στηρίζει το κοινωνικό σύνολο, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τα νοσοκομεία της περιοχής με τεχνολογικό εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό, θωρακίζοντας τη δημόσια υγεία.

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε και πάλι στις προκλήσεις της νέας χρονιάς και να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες και έργα ανάπτυξης για τον τόπο μας.

Το 2022 ανατέλλει και το αναμενόμενο φως στο τέλος του τούνελ της πανδημίας γίνεται πιο φωτεινό.

Χρόνια Πολλά , Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος».

Σχολιάστε