My Twitter Feed

2 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κοιτάμε Μπροστά χωρίς απόβλητα -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Κορονοϊός: Η ύφεση συνεχίζεται… -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Με ένα κλικ περιήγηση στο “Κήπο” -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Διασωληνωμένος ο Εμμανουήλ -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

Κ. Κιλτίδης με θλίψη και θυμηδία! -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Όχι στη μονάδα αποβλήτων -

Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, 2021

“Μήλον της Έριδος” το Κιλκίς

Με τον Απ. Τζιτζικώστα να γνωστοποιεί ότι θα ξεκαθαρίσει τη θέση του σήμερα Τρίτη το μεσημέρι, και με τους Β. Μεϊμαράκη – Κ. Μητσοτάκη να βρίσκονται στη «συμπρωτεύουσα», η μεγάλη μάχη για τη θέση του προέδρου στη ΝΔ δίνεται πια στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιοχή της Κ. Μακεδονίας.

meimarakis-mitsotakis-001Οι δύο μονομάχοι σκοπεύουν να αποκομίσουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη από τους 101.134 εκλογείς της Β. Ελλάδας, γι’ αυτό και έχουν βεβαρημένο πρόγραμμα αλλεπάλληλων συναντήσεων με κομματικά στελέχη από όλους τους νομούς της Μακεδονίας, γράφει το «Έθνος».

Για δε το νομό Κιλκίς, η εφημερίδα τονίζει ότι αποτελεί μαζί με τους άλλους δυο στους οποίους πρώτευσε ο κ. Τζιτζικώστας (Πέλλα – Ημαθία) το μήλον της Έριδος για τους δύο μονομάχους (όπως και η Θεσσαλονίκη).

Στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζονται και τα εξής:

Στην Α’ Θεσσαλονίκης το άθροισμα των ψήφων Μητσοτάκη – Γεωργιάδη του πρώτου γύρου ξεπερνά τον Μεϊμαράκη. Συνεπώς, καταλυτικό ρόλο θα παίξει ο παράγων Τζιτζικώστας, που ήρθε με διαφορά πρώτος. Στη Β’ Θεσσαλονίκης ο Μητσοτάκης πλησίασε τον Μεϊμαράκη και με τις ψήφους του Γεωργιάδη τον ξεπερνά καθαρά. Κι εδώ ο πρώτος Τζιτζικώστας θα γείρει την πλάστιγγα.

Στον μεγαλύτερο νομό πλην Θεσσαλονίκης, τις Σέρρες, ο Μεϊμαράκης είναι καθαρά πρώτος, ξεπερνά για 1.000 ψήφους και τον Τζιτζικώστα, ενώ Μητσοτάκης και Γεωργιάδης μαζί δεν τον πλησιάζουν. Στην ιδιαίτερη πατρίδα των Καραμανλήδων ο Μεϊμαράκης θεωρεί ότι θα κάνει περίπατο.

Ο Μεϊμαράκης αισθάνεται ισχυρός επίσης στη Χαλκιδική, την Πιερία, την Κοζάνη και τη Δράμα, όπου προηγείται, ενώ ο Μητσοτάκης είναι αρκετά πίσω και μαζί με τον Γεωργιάδη δεν τον φτάνουν. Σε αυτούς τους νομούς η υπεροχή Μεϊμαράκη έναντι του Τζιτζικώστα του δίνει, εκτιμούν στο επιτελείο του, μεγάλο αέρα νίκης.

Όσο για τον κ. Μητσοτάκη, ήρθε δεύτερος στην Καβάλα και την Καστοριά, δηλαδή κατέγραψε αυξημένη επιρροή που του δίνει ελπίδες για την προσεχή Κυριακή. Στο επιτελείο Μητσοτάκη εκτιμούν ότι αρκεί να κλείσουν τη μεγάλη ψαλίδα με τον Μεϊμαράκη για να εξασφαλίσουν τη νίκη στον δεύτερο γύρο.

Σχολιάστε