My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Μέσα μεθαδόνη, έξω ηρωίνη!

iroini-narkotikaΑστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς συνέλαβαν πέντε άτομα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών έξω από τη Β’ Θεραπευτική Μονάδα του ΟΚΑΝΑ, που βρίσκεται στο Ψυχιατρείο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για πέντε Ελληνες οι οποίοι κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για κατοχή, πώληση, χρήση ναρκωτικών ουσιών και για αντίσταση κατά της Αρχής.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτα πάρε – δώσε έξω από κέντρο αποκατάστασης τοξικομανών στην οδό Λαγκαδά και έκαναν σωματικούς ελέγχους βρίσκοντας φιξάκια ηρωίνης και φαρμακευτικά χάπια στους υπόπτους. Επιπλέον, στο αυτοκίνητο ενός εξ αυτών, ηλικίας 38 ετών, βρέθηκαν και άλλες δόσεις ηρωίνης και 360 ευρώ.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν στο σπίτι του και στο σπίτι του φερόμενου ως προμηθευτή του, όπου βρέθηκαν 69 γραμμάρια ηρωίνης, τρία μπουκάλια που περιείχαν 30 ml μεθαδόνης το καθένα, μικροποσότητα χασίς, ένα χάπι και μια ζυγαριά ακριβείας. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, που τους άσκησε ποινική δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ ένας κατηγορείται ότι αντιστάθηκε κατά τη διάρκεια της σύλληψης.

Πηγή: enet.gr

Σχολιάστε