My Twitter Feed

6 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Η Ειρήνη για τη μονάδα αποβλήτων -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δίωξη Καλεμκερίδη για καταγγελίες -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Δύο νέοι παθολόγοι στο ΓΝ Γουμένισσας -

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου, 2021

Διαμαρτυρία για επίσκεψη Στεφανή -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Ήρεμα νερά ενόψει 3ου κύματος -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Έμποροι: Θέλουμε μαγαζιά ανοιχτά -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

Επίσκεψη Στεφανή για το ΠΚΕΕΥΕ -

Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου, 2021

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Λ. Λαζαρίδης: Εκλέχτηκε γραμματέας

Λάζαρος Λαζαρίδης, γραμματέας Τοπικής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑΟ Λάζαρος Λαζαρίδης θα είναι ο πρώτος εκλεγμένος γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Δήμου Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ. Η εκλογή του έγινε χθες Δευτέρα το βράδυ, κατά τη διάρκεια συγκρότησης σε Σώμα της διοίκησης της οργάνωσης, που εκλέχτηκε απ` τη λαϊκή συνέλευση των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, προχθές Κυριακή.

Αναπληρωτής γραμματέας εκλέχτηκε ο Παναγιώτης Χρονόπουλος, που προέρχεται απ` την ΚΟΕ και υπήρξε υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Στη θέση του ταμία εκλέχτηκε ο Κώστας Γεωργιάδης, ενώ την 5μελή διοίκηση συμπληρώνουν ο Δημήτρης Αγαθόπουλος κι ο Γιάννης Λιαρετίδης, ο οποίος ισοψήφισε στην 5η θέση με τον Χαράλαμπο Μακρίδη αλλά ευνοήθηκε στην κλήρωση.

Πάντως στη συνεδρίαση αποφασίστηκε να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της διοίκησης, τόσο ο κ. Μακρίδης όσο κι οι άλλοι δυο υποψήφιοι που δεν εκλέχτηκαν, Γιώργος Περπερίδης και Παναγιώτης Τσομπανίδης.

Η λαϊκή συνέλευση κι οι εκλογές για την ανάδειξη της διοίκησης της Τοπικής Οργάνωσης Δήμου Παιονίας του ΣΥΡΙΖΑ, θα πραγματοποιηθεί την μεθεπόμενη Κυριακή 14 Οκτωβρίου, ενώ μέσα στον Νοέμβριο θα εκλεγεί κι η πρώτη Νομαρχιακή Επιτροπή Κιλκίς του νέου ενιαίου ΣΥΡΙΖΑ.

Σχόλια
One Response to “Λ. Λαζαρίδης: Εκλέχτηκε γραμματέας”
  1. Ο/Η Kostas λέει:

    Παντα ενα κλειστο κυκλωμα εξουσιας ηταν και η αριστερα και οι αποφασεις παιρνονται ακομα απο τους λιγους: “Πάντως στη συνεδρίαση αποφασίστηκε να συμμετέχουν στις δραστηριότητες της διοίκησης, τόσο ο κ. Μακρίδης όσο κι οι άλλοι δυο υποψήφιοι που δεν εκλέχτηκαν, Γιώργος Περπερίδης και Παναγιώτης Τσομπανίδης.” Οι μη εκλεγμενοι μπορουν φυσικα να μεταφερουν τις αποψεις τους στους “ειδικους” για προωθηση!

Σχολιάστε