My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

ΛΕ Κιλκίς: Ομιλία και χορός

Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς με μεγάλη χαρά και τιμή διοργανώνει την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 και ώρα 7:30 μ.μ. ομιλία με τον κ. Πασχαλίδη Γιώργο. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Λ.Ε.Κ. Μητροπόλεως 11.

ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣΛίγα λόγια για τον κ. Πασχαλίδη:

Είναι Έλληνας ερευνητής και έχει κάνει τη μοναδική στην ιστορία της ανθρωπότητας ανακάλυψη: το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας και τις τρεις διαφορετικές  λειτουργίες του εγκεφάλου, που αντιστοιχούν στους τρεις τύπους.. Το Μοντέλο αφορά τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και του σώματος. Σύμφωνα με το Μοντέλο αυτό, όλοι οι άνθρωποι κατηγοριοποιούνται  σε τρεις μόνο τύπους, με κοινά χαρακτηριστικά βιολογικής δομής και προσωπικότητας: τον  Α, τον Β και τον Γ τύπο.

Οι τρεις ανθρώπινοι τύποι κατατάσσονται με βάση:

  • Τα χαρακτηριστικά προσωπικότητας
  • Τη δομή και λειτουργία του εγκεφάλου
  • Τον εντερότυπο
  • Τη σκελετική κατασκευή
  • Την απορρόφηση βιομετάλλων και βιταμινών
  • Την προδιάθεση και εκδήλωση των εξατομικευμένων δυσλειτουργιών του κάθε τύπου.

Οι τρεις ανθρώπινοι τύποι προέρχονται από διαφοροποιήσεις των τριών εγκεφαλικών δομών του μεταιχμιακού συστήματος του εγκεφάλου και των συνδέσεων τους. Πιο συγκεκριμένα:

  • Ο Α τύπος λειτουργεί με τον κροταφικό φλοιό και τον πολυαισθητικό συνειρμικό φλοιό
  • Ο Β τύπος λειτουργεί με την αμυγδαλή και τον προμετωπιαίο φλοιό
  • Ο Γ τύπος λειτουργεί με τον ιππόκαμπο και τον συνειρμικός φλοιό του λιμπικού συστήματος

Τη γνώση αυτή ο Γιώργος Πασχαλίδης τη μεταφέρει μέσα από τα έξι βιβλία του, που έγιναν best seller στην Ελλάδα Τα πρώτα τρία βιβλία του έχουν ήδη μεταφραστεί και κυκλοφόρησαν στις Η.Π.Α. στην αγγλική γλώσσα. Σύντομα τα βιβλία του θα κυκλοφορήσουν στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Ρωσία.

Ο Γιώργος Πασχαλίδης βραβεύτηκε με το ΙX Διεθνές Βραβείο “Giuseppe Sciacca” 2010 (Pontificia Universita Urbaniana) καθώς και από τον Όμιλο για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος. Τον Ιούνιο του 2012 παρουσίασε για πρώτη φορά στο 18ο Παγκόσμιο Συνέδριο Νευροεπιστημών & Βιολογικής Ψυχιατρικής στη Νέα Ορλεάνη το Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας. Στη συνέχεια, παρουσίασε τις ανακαλύψεις του στο 20ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γενετικής Ψυχιατρικής στο Αμβούργο και στο 5o Παγκόσμιο Συνέδριο Εκπαίδευσης, Έρευνας και Καινοτομίας 2012 στη Μαδρίτη. Tο Μοντέλο των Τριών Ανθρώπινων Τύπων Προσωπικότητας παρουσιάστηκε και στο 8ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αεροδιαστημικής, Ναυτικής και Περιβαλλοντικής Ιατρικής στη Μόσχα.

Είσοδος: Ελεύθερη

– Ετήσιος χορός Λ.Ε.Κ.

Λίγο πριν το κλείσιμο της χρονιάς, το Λ.Ε.Κ. σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον ετήσιο χορό που διοργανώνει το Σάββατο 31 Μαΐου 2014  στην αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα των ευχών».

Ώρα προσέλευσης 9:00 μ.μ.

Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ (Πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό)

Την συγκεκριμένη βραδιά δεν θα πραγματοποιηθεί εμφάνιση τμημάτων του Λ.Ε.Κ. καθώς είναι αφιερωμένη στον κόσμο που θα παραβρεθεί στην συγκεκριμένη εκδήλωση για να χορέψει και να διασκεδάσει με διαφορετικά ακούσματα μουσικής.

Για να προμηθευτείτε προσκλήσεις για τον ετήσιο χορό του Λ.Ε.Κ. που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 31 Μαΐου 2014, μπορείτε να καλέσετε στη γραμματεία (υπεύθυνη γραμματείας: Μιχαηλίδου Μαρία) του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς – τηλ: 2341027684 ή να περάσετε από τα γραφεία μας Μητροπόλεως 11.

Δευτέρα έως και Παρασκευή / 6:00 μ.μ – 8:00 μ.μ.

 

 

Σχολιάστε