My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Λαπόρδας: Πάω πάλι για δήμαρχος

lapordasΤην πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας γνωστοποίησε ο Θανάσης Λαπόρδας σε σημερινή του συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ 102,8.

Μάλιστα ο δήμαρχος είπε ότι το 80% του συνδυασμού του είναι ήδη έτοιμο ενόψει των εκλογών του ερχόμενου Μαίου, χωρίς όμως να θελήσει ν` αποκαλύψει αν θα υπάρχουν προσθήκες και ποιες στο ψηφοδέλτιο.

Ο κ. Λαπόρδας ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για τη θέση στην οποία έχει περιέλθει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αυτή “στην ουσία έχει καταργηθεί”. Πρόσθεσε ωστόσο ότι προτίθεται να εκμεταλλευτεί στο έπακρο όσες δυνατότητες υπάρχουν ακόμα για ουσιαστικές τοπικές παρεμβάσεις μέσω των δήμων.

Ο δήμαρχος Παιονίας υπογράμμισε ότι επί της θητείας του μπήκε τάξη στα οικονομικά του δήμου, με περιορισμό της σπατάλης και των υπερβολικών δαπανών, καθώς και με τον αυστηρό έλεγχο των εσόδων- εξόδων, των οικονομικών συναλλαγών με τρίτους κλπ.

Για το θέμα των συγχωνεύσεων των σχολείων Γοργόπης, Τούμπας και Πλαγίων, ο κ. Λαπόρδας γνωστοποίησε ότι τόσο ο προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κ. Μακεδονίας, όσο κι ο περιφερειάρχης κ. Τζιτζικώστας, με τους οποίους είχε συναντήσεις την περασμένη εβδομάδα, έκαναν δεκτό το αίτημα του δήμου να “παγώσει” για ένα έτος η απόφαση για συγχωνεύσεις μέχρι να επιλυθεί οριστικά το θέμα, για το οποίο είχε συναντήσεις και με τον υπουργό κ. Χαρακόπουλο, καθώς και με τον νέο υφυπουργό κ. Γκιουλέκα.

Σχολιάστε