My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Λαπόρδας: Δαχτυλίδι στον Σιωνίδη

SONY DSCΤην απόφασή του να μην είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας, ανακοίνωσε σήμερα (Τρίτη) το απόγευμα, ο Θανάσης Λαπόρδας. Σε μια συγκέντρωση των συνεργατών του αλλά και δημοτών, που υπερπλήρωσαν την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, ο σημερινός δήμαρχος γνωστοποίησε ότι έλαβε την απόφαση του επειδή θεωρεί πως την επόμενη κρίσιμη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση πενταετία θα χρειαστούν νεώτερα και δραστήρια πρόσωπα για ν` ανταποκριθούν στις δυσκολίες, οι οποίες θα μεγεθυνθούν ακόμα περισσότερο.

Παράλληλα, ο κ. Λαπόρδας περιέγραψε ως διάδοχό του στην ηγεσία του συνδυασμού τον νυν αντιδήμαρχο Οικονομικών, Κώστα Σιωνίδη, ο οποίος θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Μαίου. «Θα είμαι κοντά του, όπως ήταν μαζί μας ο πρώην δήμαρχος Πολυκάστρου, Δ. Κουλίνας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαπόρδας, ο οποίος δεν έκανε καμιά αναφορά στα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς.

SONY DSCΚριτική σε πλευρές της πολιτικής της Δημοτικής Αρχής σε σχέση με την Γουμένισσα, έκανε ο πρόεδρος της Τοπ. Κοινότητας, Γιάννης Αλίρης, ενώ απόντες απ` τη συγκέντρωση ήταν οι δυο αποχωρήσαντες εδώ και καιρό απ` τον συνδυασμό, Θόδωρος Απουσίδης και Ιγνάτης Τουλκερίδης.

Σ κ. Λαπόρδας  εμφανώς συγκινημένος είπε μεταξύ άλλων:

«Σας βλέπω όλους εδώ και ξανασκέφτομαι τις πρώτες μας συναντήσεις, το 2010. Κάποιοι λείπουν…. Αναφέρομαι σε δυο φίλους μου που έχουν πρόωρα φύγει από την ζωή τον Στέργιο Πασιατά και τον Mάκη Κωνσταντινίδη.

Σε φίλους που ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν να παρευρεθούν και στους λιγοστούς που αποχώρησαν από την παράταξη για προσωπικούς ιδιοτελείς λόγους. Αυτοί μπερδεύτηκαν λίγο … ξέχασαν ότι οι δημότες μας με εξέλεξαν Δήμαρχο για να τους υπηρετήσω και όχι για να εξυπηρετήσω κάθε προσωπική απαίτηση των συνεργατών μου.»

Σχολιάστε