My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Λαμπρή η γιορτή ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ

pita-eps-kilkis2*Βραβεύτηκαν οι καλύτεροι του 2012.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, παράγοντες, ποδοσφαιριστές, διαιτητές, φίλαθλοι και εκπρόσωποι των πολιτικών αρχών ήταν πιστοί στο ετήσιο ραντεβού της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ν. Κιλκίς (ΕΠΣΚ), στην «Γιορτή ποδοσφαίρου 2013» που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου στο κοσμικό κέντρο «Θέατρο» με ιδιαίτερη λάμψη μέσα σε ένα ευχάριστο και ζεστό κλίμα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Βασίλης Χατζηαποστόλου αφιέρωσε την φετινή γιορτή στην υπομονή και στην ελπίδα, υπομονή για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν οι παράγοντες για να διατηρήσουν τα αθλητικά σωματεία και ελπίδα για τις καλύτερες ημέρες που θα έρθουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. «Σας ευχαριστώ που αντέχετε και μπορείτε να διατηρείτε τα σωματεία σας. Το pita-eps-kilkis1ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση, πολιτισμός και γιορτή και όποιος πληροί τις προϋποθέσεις, αγωνιστικά και διοικητικά ας πρωταγωνιστήσει και ας ξεχωρίσει. Οι προσπάθειες σας και ο τρόπος διοίκησης των ομάδων σας, μας κάνουν υπερήφανους και μας γεμίζουν αισιοδοξία. Καλή χρονιά με υγεία» τόνισε μεταξύ των άλλων ο κ. Χατζηαποστόλου στο σύντομο χαιρετισμό του.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ένωσης έκοψε την βασιλόπιτα, την οποία ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ απευθύνοντας πατρικές ευχές και τυχερά στάθηκαν από το φλουρί τα αθλητικά σωματεία.

Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και οι χαιρετισμοί των προσκεκλημένων. Ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης κ. Θόδωρος Καράογλου χαρακτήρισε τους παράγοντες στυλοβάτες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που παρά τις δυσκολίες διαθέτουν pita-eps-kilkis3δύναμη, κουράγιο και αγάπη για το μεράκι τους, τις ομάδες, τονίζοντας ότι αξίζει τον κόπο να τους συμπαρασταθούν οι φορείς. Υγεία και καλή δύναμη στους παίκτες, να λείπουν οι τραυματισμοί και οι εντάσεις στα γήπεδα ευχήθηκε ο βουλευτής του ν. Κιλκίς κ. Γιώργος Γεωργαντάς υπογραμμίζοντας ότι η ενίσχυση της Πολιτείας δυστυχώς δεν είναι αυτή που ήταν παλαιότερα αλλά αυτό δεν πρέπει να αποθαρρύνει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και οι παράγοντες γνωρίζουν ότι στόχος είναι η συμμετοχή και όχι ο πρωταθλητισμός. «Εμείς  είτε από τις κερκίδες είτε από οπουδήποτε αλλού θα στηρίξουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο» τόνισε ο κ. Γεωργαντάς. Συνεργασία και αλληλεγγύη ευχήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ.  Χρήστος Γκουντενούδης, υπογραμμίζοντας τις «θυσίες» που κάνουν οι παράγοντες των ομάδων για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Στην όμορφη γιορτή, που θετικά σχόλια προκάλεσε ο τρόπος παρουσίασης των τιμηθέντων μέσω ειδικής οθόνης που στήθηκε και με πλήρη σαφήνεια στο έργο τους, βραβεύτηκαν οι καλύτεροι για τη σαιζόν που πέρασε μετά από σχετική ψηφοφορία των σωματείων και απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΚ.

Από τα αθλητικά σωματεία βραβεύτηκε ο Ποντιακός Αγίου Χαράλαμπου με τον κ. Παπακώστα να παραλαμβάνει το βραβείο από τον Σεβ. Μητροπολίτη Κιλκίς κ. Εμμανουήλ ενώ από τους παράγοντες οι Χρήστος Πεχλιβάνης από την Γουμένισσα (την απονομή έκανε ο Υπουργός ΜΑΘ κ. Καράογλου), Σπύρος Μιχαηλίδης από την Αργυρούπολη (από τον κ. Χατζηαποστόλου), Νίκος Βασιλειάδης από το Μελάνθιο (από τον βουλευτή κ. Γεωργαντά), Ιωάννης Αραμπατζής από την Μ. Βρύση (από τον αντιπεριφειάρχη κ. Γκουντενούδη) και Δημήτρη Νάστα από την Γοργόπη (από τον περ. σύμβουλο κ. Θωμαίδη).

Από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν για το 2012, βραβεύτηκαν οι Χαράλαμπος Παπαδόπουλος από το Ν. Γυναικόκαστρο (την απονομή έκανε ο περ. σύμβουλος Αν. Βεργίδης), Απόστολος Αγραφιώτης από τον Άγ. Χαράλαμπο (την απονομή έκανε ο περ. σύμβουλος Χρ. Ανθρακίδης) Γεώργιος Θαμνίδης από την Φύσκα (την απονομή έκανε ο γεν. γραμματέας της ΕΠΣΜ Παν. Γερούκαλης), Ιωάννης Χαριτωνίδης από το Μεσσιανό (την απονομή έκανε ο επίτιμος γραμματέας της ΕΠΣΚ Οδυσσέας Πιπερίδης), και Δημοσθένης Γουγουσάκης από τον Αίαντα Πολυκάστρου (την απονομή έκανε ο αστυν. Διευθυντής Αρ. Μανωλάς).

Από τους διαιτητές τιμήθηκε ο Νίκος Καζακίδης από τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Αιμίλιο Δεβετζόπουλο.

Από τους φιλάθλους βραβεύτηκαν για καλή παρουσία τους γήπεδα δύο άνθρωποι που αγαπούν ιδιαίτερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο πατήρ Κωνσταντίνος Κουτρής (την απονομή έκανε ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Χαρ. Δαμιανίδης) και ο Σαράντης Σακαρίδης (την απονομή έκανε ο γεν. γραμματέας της ΕΠΣΚ Σάββας Αντωνιάδης).

Τέλος, η Ένωση τίμησε πέντε ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην μικτή ομάδα της ΕΠΣΚ (γεννηθέντες 1994) και εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Κουνουπάκη (Οικονομικές Επιστήμες του Παν. Μακεδονίας – την απονομή έκανε ο ταμίας της ΕΣΠΚ Κώστας Πάταρας), Αντώνη Καρατζιά (ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης – την απονομή έκανε το μέλος της ΕΠΣΚ Γιάννης Σιδηρόπουλος), Ισαάκ Κατικαρίδη (ΤΕΙ Πληροφορικής Θεσσαλονίκης – την απονομή έκανε το μέλος της ΕΠΣΚ Στέφανος Μάλγαρης), Γιάννη Κορομηλά (Πολυτεχνείο Πάτρας – την απονομή έκανε το μέλος της ΕΠΣΚ Χάρης Βαπορίδης) και Γιώργο Αλτιπαρμακίδη  (ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης – την απονομή έκανε το μέλος της ΕΠΣΚ Τριαντάφυλλος Τσαρίδης).

Την γιορτή παρουσίασε άψογα για άλλη μια χρονιά ο δημοσιογράφος Χρήστος Καναρόπουλος ενώ πριν την έναρξη της πραγματοποιήθηκε σεμινάριο διατροφής αθλητών στους ποδοσφαιριστές των μικτών ομάδων παίδων και νέων της Ένωσης από την διατροφολόγο, ειδικευμένη στους αθλητές κ. Ανθή Ναούμη.

Από τα βασιλοπιτάκια των αθλητικών σωματείων τυχερά στάθηκαν ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου, ο Ποντιακός Αγίου Χαράλαμπου, ο Μεσσιανικός, το Μελάνθιο και ο Εθνικός Αξιούπολης με τους εκπροσώπους τους να παραλαμβάνουν από το έφορο ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ Γιάννη Κιουρτσίδη από ένα δίχτυ με μπάλες.

 

Σχολιάστε