My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Λαική συνέλευση στον Στάθη Παιονίας

Στα πλαίσια  των ενημερωτικών επισκέψεων που πραγματοποιεί ο δήμαρχος Παιονίας, Θαν. Λαπόρδας, σε οικισμούς του δήμου, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη το απόγευμα, λαϊκή συνέλευση στον Στάθη.

Μετά από μια σύντομη ενημέρωση που έκανε ο δήμαρχος για την τρέχουσα κατάσταση του δήμου και τους άμεσους στόχους της διοίκησης,  ο πρόεδρος της Τ.Κ. Τραϊανός Αργύρης παρουσίασε συνολικά τα προβλήματα του οικισμού, θέτοντας  θέματα καθημερινότητας, υδρομετρητών, αδρανών απορριμμάτων, τιμολογίου νερού ενόψει ενοποίησης με ΔΕΥΑΠ, σύνδεσης ιντερνέτ στο ιατρείο, μη ύπαρξης ραντιστικού και το μεγάλο θέμα τη κύρωσης πράξης εφαρμογής του ρυμοτομικού σχεδίου, ενώ η πρόεδρος του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου, Αναστασία  Αναγνώστου, έθεσε θέματα κτιριακής υποδομής του συλλόγου. Τέλος, ο εφημέριος του χωριού, π. Ευθύμιος Γραικός αναφέρθηκε στα προβλήματα ανεργίας που αντιμετωπίζει η νεολαία.

Ο κ. Λαπόρδας, ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Παύλος Πασσαλίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Ιορδάνης  Τσιτουρίδης, απάντησαν στα θέματα ύδρευσης, επισκευών και διοικητικής ευθύνης, ενώ δεσμεύθηκαν να ερευνήσουν μακροχρονίως λιμνάζοντα θέματα όπως αυτό της πράξης εφαρμογής του ρυμοτομικού.

 

Σχολιάστε