My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Λαθροϋλοτομία σε περιοχή Αγ. Αντωνίου

Νέο κρούσμα λαθροϋλοτομίας σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου και αντιμετωπίστηκε μετά από πολυήμερη παρακολούθηση όλο το 24ωρο από το Δασαρχείο Κιλκίς, την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, στις 11:30 το βράδυ.

Όπως τονίζει το Δασαρχείο, “οι δασικοί υπάλληλοι χωρίς να υπολογίζουν κόπο και κόστος ούτε αυτές τις Άγιες μέρες και χωρίς να υπάρχει εν ενεργεία κανένα πρόγραμμα πρόληψης, και χωρίς να πληρωθούν από πουθενά, και ενώ είναι και απλήρωτοι για τα προγράμματα λαθροϋλοτομιών των ετών 2016 κα 2017, οργάνωσαν την παρακολούθηση της παράνομης υλοτομίας που εξελίσσονταν επί τριήμερο και την κατάλληλη στιγμή επενέβησαν”.

Οι τρεις αλλοδαποί δράστες εγκατέλειψαν το υπερφορτωμένο φορτηγάκι και παρά την προσπάθεια των δασικών υπαλλήλων να τους ακινητοποιήσουν τράπηκαν σε φυγή. Μετά από συνεννόηση με την κ. εισαγγελέα υπηρεσίας το αγροτικό όχημα που έφερε 4 χ.κ.μ. καυσόξυλα δρυός κατασχέθηκε και με την συνδρομή της Αστυνομίας και άλλων δασικών υπαλλήλων που κλήθηκαν στο συμβάν μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Κιλκίς προς φύλαξη.

Οι τρείς αλλοδαποί δούλευαν για λογαριασμό εμπόρου ξυλείας. Στον τόπο της παράνομης υλοτομίας εντοπίστηκαν άλλα 6 χ.κ.μ. καυσόξυλα δρυός τα οποία κατασχέθηκαν και αυτά, ενώ περίπου άλλα τόσα καυσόξυλα δρυός είχαν φυγαδευτεί.

Η ζημιά που προκλήθηκε στο δάσος υπολογίστηκε σε 2.068 ευρώ.

Σχολιάστε