My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Λαζαρίδης: Ο ΓΑΣΚ έχει υψηλούς στόχους

lazaridisΜετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα χάντμπολ της Α1 Ανδρών ο ΓΑΣΚ Κιλκίς έχει μόλις ένα βαθμό, για το ξεκίνημα της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, τους στόχους και τη δουλειά που γίνετε στο σύλλογο μιλάει ο προπονητής της ομάδας κ. Γιάννης Λαζαρίδης.

«Βάσει προγράμματος είχαμε ένα πολύ δύσκολο ξεκίνημα καθώς αντιμετωπίσαμε ήδη τις τρεις από τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης, ενώ αντιμετωπίσαμε και σημαντικά προβλήματα με τραυματισμούς βασικών παιχτών» είπε ο κ. Λαζαρίδης.

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος ενόψει των αγώνων της Εθνικής Ανδρών ο προπονητής του ΓΑΣΚ τόνισε: «Η διακοπή του πρωταθλήματος τη συγκεκριμένη στιγμή μας βοηθάει πολύ, καταρχήν θα αποθεραπευτούν οι τραυματίες αθλητές και θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε όλη η ομάδα μαζί κάτι που δεν έγινε στη βασική προετοιμασία».

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας και τη δουλειά που γίνετε σε όλους τους τομείς ο κ. Λαζαρίδης δήλωσε: «Φέτος στον ΓΑΣ Κιλκίς γίνετε μία πολύ σοβαρή δουλειά που ξεκινάει από τον πρόεδρο τον κ. Κώστα Βιολιτζή και τον μάνατζερ κ. Βασίλη Παμπορίδη οι οποίοι όλη μέρα ασχολούνται με τα θέματα της ομάδας και ήδη τα πρώτα αποτέλεσμα φάνηκαν με τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου στους δύο πρώτους εντός έδρας αγώνες. Το Κιλκίς παραδοσιακά έχει υψηλούς στόχους και φέτος είμαστε οι μοναδικοί εκπρόσωποι της Μακεδονίας στην Ευρώπη. Εμείς θέλουμε να έχουμε μία ανταγωνιστική και συμπαγή ομάδα. Στόχος είναι η ομάδα να πρωταγωνιστεί και το Κιλκίς να είναι μία αθλητική κυψέλη».

Για το φετινό πρωτάθλημα ο έμπειρος προπονητής τόνισε: «Από τα δείγματα εντός αγωνιστικού χώρου τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, οι ομάδες που έδειξαν ότι θα διεκδικήσουν το φετινό τίτλο είναι ο Διομήδης Αργούς, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, ενώ ιδιαίτερα ενισχυμένος είναι και ο Φίλιππος Βέροιας. Φέτος δεν δικαιολογούμαστε να επικαλούμαστε εύκολα και δύσκολα παιχνίδια καθώς το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό».

Τέλος απευθυνόμενος στους φίλους του ΓΑΣΚ ο κ. Λαζαρίδης τονίζει: «Όλοι οι Κιλκισιώτες να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως έκαναν στους πρώτους αγώνες στην έδρα μας και εμείς με σκληρή καθημερινή δουλειά θα τους κάνουμε περήφανους για την ομάδα τους».

handboal.gr

Σχολιάστε