My Twitter Feed

28 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Λήστεψαν ηλικιωμένο ζευγάρι

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού, που έγινε σε προγενέστερο χρόνο στο Κιλκίς.

syllipsiΓια την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου καθώς και του συνεργού του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της οπλοχρησίας και της απλής σωματικής βλάβης.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, οι προαναφερόμενοι κατά τις πρώτες πρωινές ώρες την 23-09-2015, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους διέρρηξαν μονοκατοικία σε περιοχή του Κιλκίς και με την χρήση σωματικής βίας και μεταλλικού αντικειμένου, ακινητοποίησαν και δέσμευσαν τους ιδιοκτήτες, ζευγάρι ημεδαπών ηλικίας 76 (γυναίκα) και 80 ετών, που εκείνη την ώρα κοιμόταν. Ακολούθως, ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 500 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο και διέφυγαν.

Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση του συνεργού του, καθώς και για τυχόν συμμετοχή του 40χρονου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Επιπλέον, από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε και η εμπλοκή ενός 31χρονου υπηκόου Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Συγκεκριμένα, ο 31χρονος παρέλαβε από τον 40χρονο αδελφό του 1 μήνα αργότερα το κλεμμένο τηλέφωνο, προκειμένου να το δώσει σε συγγενικό του πρόσωπο που διαμένει σε γειτονική χώρα.

Η σχηματισθείσα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Σχολιάστε