My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Κύπελλο δεξιοτεχνών στο Κιλκίς

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου για να παρακολουθήσει το θέαμα που πρόσφεραν απλόχερα οι συμμετέχοντες στην 1η Δεξιοτεχνία ΧΩΜΑ Κιλκίς στα πλαίσια του 7ου Γύρου του Κυπέλλου Δεξιοτεχνών Βορείου Ελλάδος.

Η διοργάνωση ήταν άκρως επιτυχημένη και η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Πέρασαν πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που η πόλη μας φιλοξένησε επίσημους αγώνες τέτοιου επιπέδου.

Μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες αψήφησαν την ζέστη και τον ήλιο και έμειναν για ώρες κολλημένοι στα κιγκλιδώματα για να θαυμάσουν σε απόσταση ανάσας τους αθλητές. Άλλοι με στόχο το κύπελλο και άλλοι με στόχο να προσφέρουν θέαμα δεν άφησαν ασυγκίνητο κανέναν.

Μία τεράστια διοργάνωση για τα επίπεδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην πόλη μας από τον ΧΩ.Μ.Α., έναν σύλλογο που κάθε φορά θέτει τον πήχη πιο ψηλά και τα καταφέρνει.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά την δημοτική αρχή, το πυροσβεστικό σώμα Κιλκίς καθώς και την τροχαία Κιλκίς για την αρωγή τους στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Καταλυτική ήταν και η βοήθεια των χορηγών: Τσιτλακίδης, Pizza Bar, μεταφορική Θαμνίδης, πυροσβεστήρες Αλέξανδρος, Τεχνόκοσμος, Καρτ Κιλκίς, news & coffee και φυσικά sigmaland καθώς στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε θα ήταν αδύνατη η υλοποίηση μιας διοργάνωσης αυτού του βεληνεκούς.

Σχολιάστε